Sada je: 02 svi 2026, 14:16.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
sporo i malo km
ah

Makar sam pomalo bila bez reda i rasporeda, završila sam predzadnju fazu svog hibrida, i danas bi krenula sa zadnjom fazom (imam još tri tjedna za odraditi), tako da počinjem razmišljati što dalje. U međuvremnu sam osim onog po rasporedu, odradila i neke dodatne treninge sa fitness blendera (koji su zapravo prilično dobri!), a poneke dane sam i odmarala, jasno

. Svidja mi se i nije pretezak. Malo jesam modificirala, imam puno skakanja, i nisam mogla (mislim da ni necu) dizati koljena do struka koliko je trebalo.

.

. Nema temp. Vidjet cemo.
A taman sam mislila kako će ovo možda biti prvi dulji program koji ću odraditi do kraja
do sad sam sve ove od 8 i više tjedana došla do zadnjeg tjedna i počela švrljati jer bi mi nekako dosadilo. Mislim da ću zamijeniti ta dva treninga sa nekim sličnim. Jučer sam ipak umjesto Upper body koji sam trebala odraditi izabrala Total body sa girjom (malo za promjenu). Bilo je vrlo interesantno, i dosta teško. Neke vježbe sam radila sa utezima jer mi je girja 8 kg bila preteška, a i moram pohvatati tehniku. Klasični swing na početku sam odradila sa 16 kg girjom (kasnije nije bilo šanse da ju uvedem u upotrebu, hahaha)

. nemoj više od 3 dana tjedno, između razmak obavezno.
.Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.