Sada je: 29 tra 2026, 17:31.

njoj su špageti s tikvicama - nariba tikvicu i prodinsta i zalije tim vrhnjem, njoj je to "odlično", ja to ne mogu jest

).
mrava je napisao/la:Ajngemaht juha, prvi ovogodišnji roštilj, krumpir, mrkva i luk a la kotlovina, miješana salata, čokoladni muffini

mrava je napisao/la:Krumpire, mrkve i luk narežeš na ploške, posoliš, popapriš, preliješ uljem i dobro rukama izmiješaš. Ubaciš u lim za pečenje s malo vode i prekriješ alu folijom. Pečeš na 220°C, pred kraj makneš foliju da se zapeče. Sve se upari pa bude kao u kotlovini pečeno
). I zapravo je to jednako komplicirano ili jednostavno kao i da radim onaj iz vrećice. Nije ništa dramatično.
Adorabla je napisao/la:i za desert puding od vanijlije i čokolade koji sam sama radila (ne od praha nego sve moje). I zapravo je to jednako komplicirano ili jednostavno kao i da radim onaj iz vrećice. Nije ništa dramatično.

. Da, to je obicna slasticarska krema i bas nista posebno komplicirano
, a ja ju cesto koristim i za razne kolače.
sushi ili maki? Sushi je meni toliko pimplav da radje radim maki. On mi je brzinski gotov.
obavezno rižu baš za sushi
nemoj kupovati one bambus gluposti, dobro se savija i na backpapieru a i samostalno
rižin ocat imaš? Wasabi možeš i sama napraviti ako nisi kupila a imaš hrena
alga izvana, riba i povrće unutra... nešto najjednostavnije moram. kupila sam i rižin ocat i onu bambus glupost
mislim da ću bez wasabija.
ima juhe i kuhanog mesa, pečene kozletine (u kojoj smo se ubili doslovno u subotu), ima sarme, ima hladetine, ima pohanog mesa i nekih punjenih šnicli i povrća za žara od jučer (sveki je slavila rođendan), ima i kolača i mog kruha i nema šanse da danas nešto kuham dok se sve ne pojede 
)
Ako ide po receptu 30 ja sam stavila 20 grama. kupila sam i rižin ocat i onu bambus glupostmislim da ću bez wasabija.
šta staviš od ribe? ja sam mislila losos dimljeni, plus mrkva, avokadao...tako nešto

Inače ako radim bez wasabija ova verzija samo s krastavcima mi je totalno bezveze.
),pa s lososom, pa s avokado ali mu dodam malo limuna radi ukusa i posolim prije zamatanja ili s kozicama ali kozice radim ko fol kalifornijske. Odnosno motam na isti način ko maki (nori je vani) samo na rižu stavim malo preprženog sezama pa kozice i uz kozice red krastavaca i zalijem sa sojasosom prije nego zamotam. Mislim umjesto kozica možeš surimi za početak ali ga prvo naravno malo obari.
obavezno omotaj ili alufolijom ili prozirnom folijom da ti se nori jos malo nasafta vodom i da bude mekana.
Bude bas atraktivno. 

, a normalno se mogu poslužiti u čašama kao i pudinzi 

, to mi je jako fino.

hvala ti na svakom savjetu...još samo da se odvažim
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.