Sada je: 02 svi 2026, 14:24.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
.
).
. A ugodno sam se iznenadila kad sam skužila da se čuje kad spojim laptop na tv pa sam prije ručka odradila Level 1 iz 30 day shred. S tim sam počela lani...
sve se bućkalo u stomaku

.

Navršila se godina od kad sam počela.
Valjda zato što ne praktikujem nikakav posebni režim ishrane, osim dozu mjere u svemu.Mala Bornica je napisao/la:bravo latice.
po kojem programu radis?
idem polako jer se bojim da imam malo dijastazu od zadnje trudnoće oa uobičajeni trbušnjaci ne dolaze u obzir. tako da sam prvo vježbala onaj 30-minutni trening za dijastazu što je neve stavila link na početku. to mi je ok, ali mi je zapravo prelagano u globalu, treba mi možda nešto malo jače, ne znam kako da opišem, malo dinamičnije.
kad budeš spremna vratit ćeš se svemu, uzmi si vremena sad.
danas sam uspjela odvježbati.

I tako izgubim bezveze 2 dana.

. samo naprijed, pokušavaj, isprobavaj...
.
.
. Gust!

ornice, ovo je fenomenalno! Ima u jednom parku kod nas sličnih sprava, pa dok su klinci na toboganu ja vježbam na ovim "ljestvama". Jel tvoj muž sve to izradio? Hoće se baciti u biznis? Mi baš razmišljamo da kupimo tak nešto za dvorište
. improvizacije ko u prici
. stupovi su drveni, od struje (nedavno su nam u blizini zamijenili drvene sa betonskim stupovima, pa smo mogli uzeti drvene)... mi u firmi prodajeo razne cijevi pa su neke i tu zavrsile, i tako, ispalo je super
.
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.