viewtopic.php?f=53&t=79336
Sada je: 29 srp 2026, 19:37.
Moderator/ica: medo14

TiFilMama je napisao/la:1. gimnazija ima i matematicki smijer?
jel to od ove godine?

Cathy je napisao/la:Kćeri su upisane ocjene za 8. razred, ali nema prosjeka?

Cathy je napisao/la:Cathy je napisao/la:Kćeri su upisane ocjene za 8. razred, ali nema prosjeka?

patkica je napisao/la:Ocjene se (uvijek, za sve razrede) potvrđuju na nastavnickom vijecu, to je obicno tjedan nakon sto zavrsi skola.

Cathy je napisao/la:Kćeri su upisane ocjene za 8. razred, ali nema prosjeka?

MaminMacak je napisao/la:Moja ce valjda u Prelog gimnazijski program.
Hoce mozda jos netko?

Ina66 je napisao/la:Mozes, ako si u glazbenu krenuo nakon 1. osnovne
Na primjer, M je mogla nastaviti srednju, ali je izabrala drugi instrument koji se slusa najprije dvije godine u pripremnoj.
, ako ikad, ali čisto me zanimalo, ja sam uvijek bila sigurna da se mora čekat prvi i prvi :debil:
MaminMacak je napisao/la:Moja ce valjda u Prelog gimnazijski program.
Hoce mozda jos netko?

Ina66 je napisao/la:krumpi, tako sam i ja svašta mislila o glazbenoj dok moje nisu krenule
ono što sam naučila je da su sve opcije moguće, a jedna od tih je da ovi koji su krenuli ranije (nakon 1. osnovne) "padnu" 6. glazbene da bi paralelno upisali obje škole
druge godine (školske) ide prvi srednje glazbene i drugi srednje redovne....zamjena mjesta
"teži" razred glazbene uz lakši razred redovne....i sve fercera
nije za bacit kaže juniorka 

yoda je napisao/la:Ma nekako smo zakljucile da ce se prijaviti na oba, vidjeti kako je napisala provjeru engleskog i koji je donji prag...pa odluciti. Mene dodatno brine hoce li joj dvojezicni biti pretezak, ipak su to predmeti koji se u Prelogu najvise forsaju...

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.