lijepo je vidjeti toliko pupoljaka na okupu

Sada je: 30 srp 2026, 01:52.
Moderator/ica: medo14

MaminMacak je napisao/la:Prelog zadnje upisani trenutno: 78,34 na obicni gimnazijski
dvojezicni ne vidim

TiFilMama je napisao/la:V. gimnazija 73 boda????
TiFilMama je napisao/la:edit- gledam prosle godine - oko 78 je trebalo za V.

)
ti i ja ko stari mapeti na balkonu 
patkica je napisao/la:Bertati i ja ko stari mapeti na balkonu

Potica je napisao/la:patkica je napisao/la:Bertati i ja ko stari mapeti na balkonu
i ja sam tu negdje

nekaj nam se zblokalo nemamo ocjene od ove godine i neda ih zaključiti i nemre se isprintati svjedodžba...pa ih sustav niti ne pokazuje. kaže teta tajnica da je poslala sve moguće zahtjeve i da rade na tome. nadam se da će uspjeti do subote
Ina66 je napisao/la:Potica je napisao/la:patkica je napisao/la:Bertati i ja ko stari mapeti na balkonu
i ja sam tu negdje
I ja cu s vama jer sam, izgleda, jedina izvan Zagreba

Adorabla je napisao/la:Gimazije jesenski su sve popunjene. Ostane eventualno jedno mjesto u 1 gimnaziji ako dijete koje je upalo ne dodje na upis.Po meni je bezobrazno od skola tipa Titus, ali i ostalih kod kojih trebas preko 78-79 bodova sto nisu uveli prijemne. To je cista lijenost. Jer kod njih realno dodatnih 5 s prijemnog moze presuditi.
[\quote]
To odredjuje ministarstvo. Skole mogu dati prijedlog ali mzos je odredio da to moze biti samo u slucaju posebnih uahtjeva npr dvojezicni ili crtanje za graficku, a ostale gimnazije u kojima se moze odrediti maksimalan broj koji se smiju upisati to ne dozvoljava.
To je objasnjeno u pravilniku.
Daleko ste jos od stvarnog poretka. On ce se ustabiliti tek kad svi napisu dodatne testove. Sad je stvarno okvirno
palunkica je napisao/la:Tituš navodno uvodi prijemni druge godine. Već su navodno trebali i ove.
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.