Sada je: 29 srp 2026, 23:49.
Moderator/ica: medo14
medo14 je napisao/la:sve štima Škorpi, ali ti ipak vidiš samo dio učenika te neke škole
pitam se gdje završe oni koji prođu loše u toj školi? a ima ih koliko hoćeš, jer se puno djece pogubi u takvoj jakoj školi koja je nabila visoke kriterije? nije završetak jedne takve škole garancija za uspješan upis na faks.
često čujem da su se djeca pogubila u takvoj jakoj školi, jedva završili i na kraju nisu uspjeli upisati faks koji su htjeli. tj. mogli su faks uz plaćanje upisati.
nigdje nema niti statistike upisa na fakseve, jer ipak je to cilj svega. upisati i završiti faks
to mi je velika enigma, a nigdje nema nekih konkretnih podataka, sve se svodi na neke usmene informacije, rekla-kazala i slično
medo14 je napisao/la:pitam se gdje završe oni koji prođu loše u toj školi? a ima ih koliko hoćeš, jer se puno djece pogubi u takvoj jakoj školi koja je nabila visoke kriterije? nije završetak jedne takve škole garancija za uspješan upis na faks.
često čujem da su se djeca pogubila u takvoj jakoj školi, jedva završili i na kraju nisu uspjeli upisati faks koji su htjeli. tj. mogli su faks uz plaćanje upisati.
nigdje nema niti statistike upisa na fakseve, jer ipak je to cilj svega. upisati i završiti faks
to mi je velika enigma, a nigdje nema nekih konkretnih podataka, sve se svodi na neke usmene informacije, rekla-kazala i slično
djeca proživljavaju daleko manji stres i dramu oko upisa...ovo u zg je
ovaj i prošli tjedan organiziraju dodatnu nastavu za sve koji nastavljaju u srednju nebili ih što bolje pripremili za prijemni 
malamaja je napisao/la:još je gora situacija u tzv gimnazijama koje imaju nizak prag...recimo žogica
naš hibrid se pokazao punim pogotkom
toliko sam sretna i zadovoljna zbog toga a još više jer je ona prezadovoljna 
malamaja je napisao/la:glazbene škole su zakon ovaj i prošli tjedan organiziraju dodatnu nastavu za sve koji nastavljaju u srednju nebili ih što bolje pripremili za prijemni
tako je i kod nas
i prezirala ju iz dna duše al sam upisala fax poslije. Zanima me kak je tamo trenutno?
kruna je napisao/la:Mirci, kak mu je u ekonomskoj? Moj se jos drzi u dvije gimnazije al lagano curi na nize
Ja sam jako za gimnaziju zbog mature al mozda cu se morati pomiriti sa strukovnom.
Ne zelim da me se krivo shvati, ja sam zavrsila ekonomsku jer su mi sve frendice iz osnovne isle tamoi prezirala ju iz dna duše al sam upisala fax poslije. Zanima me kak je tamo trenutno?
ne preteska a mozes na faks bez problema . Skoro svi su zavrsili na faksu iz naseg razreda. A vjestine stecene tamo su mi super dosle u zivotu.

palunkica je napisao/la:Kruna, pa imas gimnazija za koje treba manje bodova nego za strukovne.
A na maturu idu i ti iz strukovnih
Ina66 je napisao/la:malamaja je napisao/la:glazbene škole su zakon ovaj i prošli tjedan organiziraju dodatnu nastavu za sve koji nastavljaju u srednju nebili ih što bolje pripremili za prijemni
tako je i kod nas
super. to me toliko razveselilo i ugodno iznenadilo da ti ne mogu reći.
htjela sam reći da brinem oko uspjeha na maturi.. mislim, ipak dobiju bolje predznanje u gimnaziji

malamaja je napisao/la:Ina66 je napisao/la:malamaja je napisao/la:glazbene škole su zakon ovaj i prošli tjedan organiziraju dodatnu nastavu za sve koji nastavljaju u srednju nebili ih što bolje pripremili za prijemni
tako je i kod nas
super. to me toliko razveselilo i ugodno iznenadilo da ti ne mogu reći.
.A ona nas pak zove na roditeljske 3-4 puta u polugodistu

Kaze srednja.hr da se jos 10.000 klinaca nije prijavilo u sustav.

) ok stav. 

Ina66 je napisao/la:osim toga, nije im računica dobra. prijavilo se 33 tisuće i nešto od 40 tisuća osmaša

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.