pomalo kontradiktorno, tako iznimam sportski uspjeh i istovremeno zdravstveni problem koji mu otežava školovanje
Sada je: 26 ruj 2026, 18:30.
Moderator/ica: medo14

medo14 je napisao/la:baš gledam na listi kako jedan kandidat ima 3 boda (maksimalno) za 1. mjesto na državnom prvenstvu iz nekog sporta i istovremeno 1 bod za zdravstvene teškoće, ukupno 4 dodatna boda što me je i privuklo da detaljnije pogledam
pomalo kontradiktorno, tako iznimam sportski uspjeh i istovremeno zdravstveni problem koji mu otežava školovanje

tamo sam prvo gledala pa ne pronalazim. Na telefon u školi se (očekivano) nitko ne javlja
a zapravo nisam još sigurna hoće li upasti u prvu školu na popisu.

Barbi je napisao/la:E pa nematamo sam prvo gledala pa ne pronalazim. Na telefon u školi se (očekivano) nitko ne javlja

Barbi je napisao/la:E pa nematamo sam prvo gledala pa ne pronalazim. Na telefon u školi se (očekivano) nitko ne javlja
Barbi je napisao/la:Da, ja bih to trebala znati danas jer mi nećemo biti tu kad budu upisi pa da odnesem sve to onome tko će ići u školu na upise.
Samoubit ću se, ni ne znam gdje su svjedodžbe osim ove koju smo jučer dobili.

Barbi je napisao/la:Cathy, to sam dogovorila s razrednikom. On će mi poslati na mail, mi ćemo isprintati, potpisati i poslati mu skenirano natrag.
Adorabla, hvala ti, i ja držim fige.

palunkica je napisao/la:Ma to potpisivanje u školi... navodno da može i roditelj potpisati učenika

SonjaV je napisao/la:Kod nas se po upisnice ide jedan dan, donesu se kući da roditelj potpiše i drugi dan se vraćaju u školu. Tako mi je L. rekao
Edit. ovo je za prijavnice valjda!?

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.