Postao/la natasha32 » 24 stu 2002, 06:27
evo mi smo u ovom "najljepsem" 14. mjesecu, pa da napisem malo nas raspored dojenja (otprilike, jer se razlikuje od dana do dana i od perioda do perioda)<
><
>cca 6,30 - 7,30 OBAVEZNO jutarne dojenje (obiju dojki, klopa + mazenje koliko god se moze ) nema nikakve veze jel dojila cijelu noc svaki sat ili ipak malo i pustila da legnem na ledja <
><
>dorucak i uzina su oko 8.30 i 10,30, oko 11 ide na spavanje - ako u medjuvremenu nije uzicala koji gutljajcic sad definitivno imamo dojenje za podnevni pocinak. danju jako lako i
zo zaspi, sad hoce li spavat pola sata ili sat i pol, nekad cak i dva, nije bitno. ako se probudi naglo i jako kenjka i pokazuje da ne zeli se razbuditi do kraja, dam joj malo da sisa i najcesce odspava jos<
><
>onda pojedemo jogurt (OBOZAVA GA) i jurimo vani jer su suncani intervali jako smanjeni u ovo doba godine. <
><
><
>rucak je kad
at dodje iz skole (oko 15, 16), premda cesto ona vec prije nesto svoje klopne. ako je nervozna ili se hoce maziti, naravno opet trazi malo sisu (a ja se jaaaako trudim da joj bar popodne odvratim paznju i zna nam se desiti ako sam dovoljno mastovita da imamo pauzu sve do predvece. ali se zna dogoditi i da sisa po 2 puta u tom periodu. to sam si nekako uvrtila da bih prvo pokusala izbaciti, pa se malo nadmudrujemo.<
><
>popodnevna uzina je neko voce ili ostaci od rucka, tj. ako nije sve pojela sto sam nakuhala, kad dodje tata 18-19 skroz zaboravi na mene i cicu , ali vec iza 19,30 ako imamo srece oko 20, 20,30 totalno je gotovo i samo cica igra. onda se uspavljujemo, nekad se ne budi do ponoci, nekad vec nakon sat jos malo utvrdi, ali moram kucnuti da zadnjih noci stvarno puno rjedje se budi (pljuc pljuc pljuc pljuc)<
><
><
><
>eto, tko ovo cita valjda misli da sam krivo poslala post i da je ovo dojenje u najgorem slucaju 8-mjesecne bebe , ali kod nas vam to izgleda ovako. <
><
>tata je obecao da ce za bozic (posto ne idemo nikamo) uzeti par slobodnih dana i spojiti tako nekih 10-ak da bude doma i da cemo poraditi na smanjenju dojenja. pa cemo vidjeti.<
><
><
>a na 1-3 cu napisati detaljnije sto jede, jer mi se cini da stvarno ne jede tako lose otkako sam pocela zapisivati (kad su cure pokrenule topic, dotad sam imala u glavi neki menu i cinilo mi se stvarno dok nisam pocela pisati da nista ne jede a stalno sisa, a sad vidim da I JEDE I SISA )<
><
>da, dudu nikad u zivotu nije prihvatila. prst ne sisa. sve smo trikove (i vrste dudica) isprobali da mi malo rasteretimo noc - ali nista. sad kad ima 14 mjeseci vec mi je i glupo tako nesto probavati, tako da nam je tata zadnji adut (dosad je mislio da cu se ja sama snaci, tj. izvlacio od nespavanja ) <i></i>