Postao/la Franka » 18 vel 2003, 16:28
Vratija se Šime iz Amerike! <
>Evo me na poslu , nije baš da volim tu pisati jer je prilična gužva, ali kod kuće nikako da stignem. Tin kasno zaspe, pa dok sredim još nešto već je debelo vrijeme za spavanje.<
>Moram priznati da mi je bilo lijepo, malo sam se odmorila od svakodnevice, a i Tin je bio super bez mene. Super je jeo, po noći se valjao po tati a mene je samo jednu noć zazivao (kad ga je tata stavio u njegov krevetić, pa je navikao da ga donese k meni u krevet, a mene nema...). Otada stalno spava s nama. Kod moje mame ima već svoju škvadru, kaže MM da je došao poslije posla po njega, a njih 10 u stanu <
>Meni je seminar trajao obično do 4, (ali onako lagano, uz kavicu, sokić, ručak sat vremena), onda malo shoppinga (zeznuto je samo što rade dućani do pola 7), navečer bi otišli u pub pa na spavanje. Priuštila sam si puuuuno sati u kupaoni, tuširanja, mackanja kremama , uglavnom sve ono što kući baš ne mogu. Jedino sam očekivala kako ću se naspavati, a zapravo nisam mogla spavati. Izgleda da sam navikla na Tinov tempo. <
>Kupila sam si jedno odijelo (za posao, crno, hlače i sako), 2 košulje, jedne zgodne polučizmice za šetnje, MM-u košulju, Tinu 2 autića, pulover i košulju. I još neke sitnice, mami torbu, tati prsluk. Mozartkugle <
>Došla sam u četvrtak kasno, on je već spavao a u petak kad sam došla s posla po njega (Valentinovo) otvorio mi je vrata s ružom u ruci i rekao "Mama ja te vojim" <
>Onda je htio da sjednem s njim u krilu i 15 min mi je držao lice uz svoje. Poslije smo se igrali u hodniku. Za vikend mi se puno mazio.<
>Nešto sam si razmišljala danas dok sam gledala knjige u izlogu, kad je vrijeme da im se počnu čitati priče za laku noć? Znam da je uvijek vrijeme, ali on sada mene uopće neće slušati kad mu nešto čitam, ne zanima ga, ode on svojim putem. Prije spavanja nešto priča što je bilo po danu dok ne zaspe (a to je duuuugo).<
>Da, i najveća novost, samo sam ga jednom dojila otkako sam došla. Tražio me on još koji put ali nije bio uporan pa ništa, ovo jednom sam mu dala jer mi ga bilo žao. Tako da mislim da i naše dojenje ide polako kraju..... <
> <i></i>