Postao/la Franka » 17 svi 2003, 23:48
Za rođendan nemam pojma, ni šta ćemo ni kako, ni što mu kupiti... baš ništa. I ja sam već luda od
ige za mamu i ništa ne planiram unaprijed jer ne znam kad će ona u bolnicu.<
>Svratila sam samo malo jer me čeka , pa dok ja pogledam šta ima, dok napišem eto već ponoći. A teško ću se onda odlučiti. To mi je najgore, sad mi se pere mašina a na sušilu je još od prije 3 dana roba i onda sutra neću imati gdje staviti novu...<
>Tin mi je bio nekako loše raspoložen popodne, bili smo u Maksimiru pa kupovini što inače voli sad je cendrao, trčali smo kući jer smo mislili da je gladan, pojeo je uobičajeno, i za ručak dosta do
o (ali sam mu smiksala jer je bila malo tvrda puretina), pa je i poslije bio loše volje, pa je plakao dok sam mu prala kosu... i kad smo ga oblačili kaže da ga boli uho. To je prvi put da se požalio, a stvarno već dugo vuče tu upalu. Još sutra pije antibiotik pa idemo na kontrolu. <
>Da, to sam počela pisati neki dan, baš mi je to čudno da je takva nestašica dj. cipela, i to su puni dućani ljudi i svima viče da nema. Na kraju ove sam našla zadnji
oj u gradu kad sam bila na pauzi za posla, pa zamolila prodavačicu da mi ih sačuva do popodne dok smo došli po njih. <
>I Tin isto dijeli svoje. A ako uzme nešto što nije njegovo u parku kažem mu to je tuđe, to nije naše, on ponovi to nije naše i vrati na mjesto gdje je uzeo. <
>Eh da, još jedna sitnica što me veseli... bili mi to u kupovini, i vidjela ja neke japanke za plažu, raspametila se, morala sam ih imati. A sića su, nisu skupe. Obične japanke, ali je ono gdje ide noga, znaš one čestitke kad gledaš iz jednog ugla je jedna slika, a iz drugog druga, to je meni uvijek bilo super.... e pa tako je na njima ili su crveni i žuti suncokreti ili leptiri. Baš su smiješne. Bile su i u drugim bojama (moje su plave), sa smileićima ili srcima, al ove su mi bile najbolje. Sad ih imam na nogama, a širi se miris nove gume i titra mi osmijeh...<
> IDem okrenuti mašinu, ajde čujemo se.<
>Ljubi Zvonca. Tin, 14.06.2001<i></i>