Postao/la LedinaMama » 05 pro 2003, 09:40
Kako sam se poprilicno dugo izdajala, vidjela sam da mi je na desnoj strani manje mlijeka (vise nego duplo manje). I kad sam se prestala izdajati, uocila sam da je Ledi draze sisati lijevu, nego desnu sisu.<
><
>Moj je zakljucak bio da su kod mene razlog vjerojatno uski kanalici, zbog kojih mlijeko teze izlazi pa ga se i manje stvara, jer Leda teze sisa na toj strani i zbog toga izvuce manje mlijeka. <
><
>Znaci i ovdje vrijedi ono - koliko dijete vuce, toliko se mlijeka stvara - ali su problem moji uski kanalici, zbog kojih Leda treba vuci puno duze i jace, pa zato
zo odustane i prijedje na drugu stranu.<
><
>Da se samo nju pita, vjerojatno bi i sisala samo lijevu sisu, ali ja joj ne dam - nudim joj da sisa i desnu. Sada joj vec i mogu objasniti da treba prvo posisati tu, pa ce dobiti drugu.<
><
>Ovo je samo moj zakljucak i odnosi se na mene, nije potkrijepljen nikakvim istrazivanjima i ne znam kako je to kod drugih zena.<
><
>E jos nesto: ona mi lijevu sisu zove "sika", a desnu "druga", kao da je ta desna nesto potpuno nevazno. Leda 24.12.2001.<i></i>