Postao/la jami » 07 ožu 2006, 11:17
evo mene s friskim problemima <
><
>bebica sada ima mjesec i par dana i otpocetka je uspavana i kratko je dojila (to je na ovom drugom topicu), ali sad to postaje sve krace, po danu jos nekako, ali po noci jednu minutu i to ako i zaspe i nemam sta sve ne radim ne bi li ju probudila, i po o
ascicima i uhekima i glavici i dlanovima, i skinem ju, nocas sam ju do gola skinula i tako pokusala dojiti, i mlijeka joj malo na usnice kapnem i probam otvoriti usta, ma sve, a ona ni da trepne, jos se onako flijepo smijeska u snu, a ja sva u suzama jer me zbilja strah, cice su mi opet otvrdnule, sto znaci da fakat manje pocicka, i jos je uz sve pocela i cmoktati i uz to se naguta zraka pa ju onda i to muci, pa se zagrcne, ma sve vam to izgleda , ona je u prvom mjesecu dobila 1100 g i pedijtrica mi je rekla da dok tako do
o dobiva nece nista poduzeti, a rekla sam joj da je sve gore i od tada je jos gore<
><
>ne vjerujem da mi netko moze pomoci, znam pravilan polozaj na grudima, do sada je sve bilo ok, ali me zanima ima li jos takvih slucajeva ili sam ja jedinstveni? meni je pedijatrica rekla da ce se razbuditi dok dosegne 4 kile, a ona sve vise spava <
>moja bjondina<i></i>