Postao/la jami » 07 ožu 2006, 20:04
bome me stresao ovaj tvoj post sandra<
><
>narucila sam se kod jos jednog pedijatra sutra pa cemo vidjeti sta ce reci, na zalost nitko od njih ne cuje sto im pricas jer vecina slucajeva je bezazlena pa sve strpavaju u isti kos<
><
>ona dosta piski, cesto kad ju presvlacim, mokraca je skroz svijetla, a s kakanjem je svaki dan drugacije, nekad 2 puta, nekad 6, ponekd je zelenkasta, a nekad zlatnozuta, skroz je tekuca i pjenasta (to je valjda od zraka)<
><
>rijetko je budna, samo kad ju kupamo i ponekad kad ju presvalacim se razbudi, ali i to samo uz moje pokusaje da ju razbudim, a tada cesto stenje i napinje se , ponekad se i pokaka nakon toga, a rijetke mirne trenutke je do
o raspolozena, slusa i gleda nas, svoju igrackicu<
><
>i kod nas hranjenje traje po sat vremena, i tada ako se malo razbudi popapa vise, a ako ne jedva skupimo 5 min, ma koma mi je to racunanje, z
ajanje minuta, stalno sam u nekim strahovima i tesko mi se opustiti<
><
>po danu je danas jos nekako islo, ali po noci je gotovo nemoguce razbuditi ju, a preko dana je obicno razmak 3 sata (trudim se bar na 2 i pol)jer na manje od toga bas ne ide, i onda kad sve to z
ojim nije dovoljan
oj podoja za tako malu bebicu kroz 24 sata jer po noci sada vise nece, e da, i ona ne trazi papati sama nego ju ja budim<
><
>temperaturu nisam mjerila zadnja tri dana, a zadnji put je imala 36.8-37<
><
>koza meni izgleda ok, ima onak tvrde o
ascice, ne mozes ih na sitno ustipnuti, meni ne izgleda dehidrirano, jedino sto se jucer nesto osula, zapravo ne znam je li osip ili su pristici, u nedjelju sam se bas svega najela pa je mozda reagirala na nesto<
><
>nema dudicu ni flasicu<
> <
>moja bjondina<i></i>