Postao/la Semplice » 04 svi 2006, 17:38
Prvo da pozdravim sve, jer sam nova tu...<
>Mnoge su mi teme več uvelike pomogle kod mojih nedoumica, al sad sam stvarno na izmaku snaga, a i nemogu naći ništa vezano za sadašnji moj mali problemčić..i molim vas za pomoć...<
>Naime..imam sina (beba od 4mj.) koja nije nešto sad problematićna beba, al dogodi se..<
>Imali smo u prvo vrijeme problema sa dojenjem..nikako se ustalit. Nekad je jeo češće, nekad svako 4 sata ali problema sa dobijanjem na težini nije imao. Sada jede svako 4 sata, nekad i 5( po noći)...Prvi mjesec je dobio 1 kg, drugi mjesec skoro dva..treči nisam htjela provjeravat :-) ...hahaha...da me još pedijatrica ne špota, al vidi se na njemu da je pravi mali bumbar.. . ne trebam ni napominjat da je samo na mom mlijeku bio...<
>Sad idemo opet na cijepljenje pa javim kad doznam težinu :-)...<
>E sad, prije 20-ak dana sam primjetila da mu je stolica zelena, čas svijetlo zelena, čas tamno i sluzava..i užasno smrdi kiselo po jogurtu..fujjj...Prvo sam mislila da je zato što je malo prehlađen, onda sam pomislila da nije zbog zubića( imamo več 2 donja)...Kad sam odbacila i to, pomislila sam da ja nešto jedem krivo. Stavila sam sebe par dana na rižu i griz...heh, nikakvih promjena nije bilo...Da je stolica gladi, nije...jer mlijeka stvarno imam, on ne plače, spava skoro cijelu noć od 22-09. Jedino kad treba papat otvori okice, i nakon sisanja zaspi ko zaklan ...Kažu, majčino mlijeko nikad nije loše...jel' to zaista tako? <
>Zadnjih 5 dana sam mu provala davat bebimil,( moje mlijeko sam mu davala samo po noći ) i stolica je več drugi dan postala blago žučkasta, dok je sad več normalna...Ali sam primjetila da je mlijeko koje izdojim pomalo zeleno...?!? Zašto sad kad ga ima na pretek?!.. <
>E sad...da li da mu nastavim davat uopće svoje mlijeko, ili da ga izbacim skroz?...Bočicu je do
o primio, još malo pa ćemo i sa vočnim kašicama počet...ali me tuga hvata kad vidim da mu moje mlijeko više ne prija.. <
><
>Help... <i>Edited by: Semplice at: 8/5/06 12:38<
></i>