Vjerovali ili ne, mi se po noći budimo tako da se prvo probudim ja, jer više ne mogu izdržati na
eknutost dojki, ručnik na kojem spavam već je potpuno mokar, ponekad probije i na plahte..., a tek onda se nakon nekog vremena javi i Barbara (obično pola sata iza mene). Ja jedva čekam da me dijete riješi tereta i predem ko mačka kad mi zgrabi cicu. <
>Voljela bih kad bi mi mogla rasteretiti obje dojke, ali ona slabo jede po noći i iz one jedne koju joj prvo ponudim, onda mi ne preostaje ništa nego da onu drugu izdojim. Naravno da usred noći ne dolazi u obzir izdajalica, već to učinim ručno, u ručnik, što je teška šteta, ali što mogu?! <
>To što Barbara baš ne jede puno tijekom noći može značiti i to da ću je uskoro moći pustiti da malo otplače, eventualno je zabavim dudom varalicom... i počet će mi spavati cijelu noć bez jela. To mi se kao mogućnost čini super... spavanje cijele noći san je svake mlade mame! Ali, što će u tom slučaju biti s mojim na
eklim prsima i mlijekom u njima? Probala sam s večernjim izdajanjem (nakon zadnjeg o
oka), ali prsa su mi za 4-5 sati ponovno prepuna. <
>Trebam vaša iskustva! <
><
><
><i></i>