12 kol 2014, 09:08
ovo su prave vijesti nad kojima se totalno raznjezis
uzivajte
14 kol 2014, 10:19
uljepsala si mi cijelu ovu godinu
22 kol 2014, 13:45
22 kol 2014, 16:27
22 kol 2014, 21:04
25 kol 2014, 20:41
25 kol 2014, 22:37
27 kol 2014, 00:14

27 kol 2014, 05:30
12 ruj 2014, 01:48
29 sij 2015, 23:58
30 sij 2015, 01:10
30 sij 2015, 09:45
30 sij 2015, 12:58
30 sij 2015, 13:33
30 sij 2015, 23:04
Mariachi je napisao/la:Suze cure! Prekrasno! Čekam nastavak... Uživajte sa svojom princezom!
31 sij 2015, 12:02
31 sij 2015, 12:08
Mariachi je napisao/la:Suze cure! Prekrasno! Čekam nastavak... Uživajte sa svojom princezom!
31 sij 2015, 12:20
02 vel 2015, 10:12
02 vel 2015, 23:36
05 sij 2021, 15:11
21 sij 2026, 18:21
penny je napisao/la::luv![]()
![]()
nemam rijeci
samo srce jace kuca zbog vase odvetniška pisarna Ljubljana srece
jedva cekam da vas vidim u punom sastavu i da upoznam malu princezu
24 tra 2026, 05:55
NE KLIKAJTE OVE LINKOVE!anjica je napisao/la:i meni isto
29 svi 2026, 16:52
lillivanili je napisao/la:Evo mene opet, sto reci ,kad sam vidjela datum zadnjeg posta nisam mogla vjerovati da je ovoliko vremena proslo ....to me vise rastuzuje nego veseli jer ona odrasta ,predivno ,nježno i hiper....
Sve se promjenilo od 14.7 nas zivot vise nije nas , sve drzi u svojim rukama i povlaci konce i neka ,nek joj bude, zasluzila je to, a mi smo dovoljno bili samo svoji. Sad i mi pripadamo .......njoj!!!
Pokusavam se vratiti na nas prvi tjedan , tjedan srece, agonije ,veselja ,suza ,iscekivanja ,docekivanja i ono zadnjeg poziva dodjite potpisati rjesenje.
Prvi dan , onaj njezin kompletic sareni ,guste siske preko obrva padaju ,jamnice na obrazima i strah u ocima eh da mogu vratiti vrijeme i reci joj da se neboji opet i iznova. Jednostavno neke slike vam se urezu u mozak ,u sami bitak ,a ono vezano za vase dijete ureze se zauvijek.
Tesko je m dopirao do nje , nekako se vise oslonila na mene, kazu logicno jer nije imala muske figure gore,sad se to mijenja ,ima jos tragova nepovjerenja ,al isceznava iz nje.
NIsu nam dali da se udaljavamo daleko od kvarta pa smo stalno bili negdje u blizini oko zgrada ,u parkicu ,oko crkve, mislim da uzivotu nisam vise boje dobila ko tih 4 dana ,ehehehe,ona je misica imala sve strafte na nogicama od sandala ,a tamnoputa je prilicno hehhhe.
Mogli smo biti s njom od cc9 do objeda ,onda ju ostavljamo i vracamo se nakon spavanja pa sve do navecer. Uhhh i ad mi pred ocima onaj trenutak kad sjeda za stol, oni nam govore da mozemo ic pa vratit se za 3ure ,mi joj pricamo da cemo doci ,njoj se lice mijenja ,tone ,skuplja se i kako odlazimo ona pocinje plakati ,vristati ,mama tata, mama tata.
Suze nam idu , jel to moguce Boze ,nakon samo par sati vraca nam ljubav ,vraca nam bol koju osjeca, nezeli da ju ostavljamo ,a moramo.
Koliko puta sam samo bila bijesna na sustav , na ovu muku koju nam pricinjavaju razdvajanjem. Al proce , jos koji dan i bit ce ok ,mora. To nas je gonilo. Idemo nes pojest ,telefon zvrci ,samo zvrci ,dolaze razne rijeci ,ugodne ,tople, njezne, a mi mislimo na njezine suze, jel spava , jel osjeca nemir , jel nam vjeruje i bojimo se sto ce bit kad dodjemo po nju opet, hoce li nam htjet il ce nas odbit, jer nezeli plakat vise, dal njezin mali mozak uopce tako daleko razmislja, ...jaoo ni prvu noc nismo prezivjeli ,a vec smo iscrpljeni od straha, bez obzira na vjeru i nadu , na nju nismo mogli utjecat.
Da... Da da smijesi nam se dok silazi iz spavaonice , tete nas gledaju ,studiraju i namiguju da sve ide po planu ,a u nama se lomi taj strah pomalo ,isceznavaaa
Voljela je sapun baloncice , to je bio nacin da m izmami osmjeh na njezinom licu taj prvi dan, taj trenutak kad on trci oko nje ,a ona dize oci prema gore pokusava ih uhvati svojim debeljuskastim prsticima ,to nikad necu zaboraviti , on se mijenja , njezniji je , topliji, bolji je , razbija okove svoje muskosti i .............. postaje otac . promocijske kape
Morali smo se vratiti u dom , dali su nam da ju okupamo , spremimo za spavanje, a ona ,zvrk jedan koda se ukljucila u struju ,nezna di bi prvo, djeci ,teti, nama , igrali smo se s njom i svima , dali su nam ,koja prekrasna djeca ,u jednom trnu vidim svoje dijete kako ide s nama i srce puca od srce, a u drugom se lomi jer oni ostaju , ostaju bez ljubavi koju zasluzuju .
Deset navecer ,svi spavaju samo ona ne , cuva nas za ruku neda nam ic ,legli smo ju krevetic jedva , ljuti se , pokazuje nezadovoljstvo ,bez obzira sto joj mi govorili ,nesretna je jer osjeca da odlazimo, opet. Sjeli smo kraj nje ,ja s jedne strane ,m s druge i uzeli ju za rukice, pricali joj ,trajalo je to dobrih sat vremena i pocel je popustata ,tijelo ju izdaje, spava joj je . Mi odlazimo pricajuci u sebi da se vracamo .
Ljbav na prvi pogled !!!???? Da vjerujem u to !
Lezimo u krevetu, pokusavam rezimirati dan , svoje osjecaje njezine, njegove , nas zivot ...........tonem u san s nadom da ce jutro cim prije doci