Postao/la Štefica Cvek » 18 srp 2002, 18:47
Moja K je beba slična Sagi što se dojenja tiče. Ona i cica - najbolje prijateljice. Malo joj priča, ponekad se i posvađaju pa ju tako uštipne prstićima da vidim zvijezde, onda se pomire, pa ju malo mazi, pa joj pjeva.<
>K najviše voli "samoposlugu". To je kad sjedne na mamu i igra se igračkama, i svako tolko "si malo cugne" s jedne ili s druge cice.<
>Kad sam zatrudnila isto nisam ništa znala o dojenju. Nisam ni imala predodžbu o tome kako će mi ići i hoće li uopće. Na forumu sam našla Astrin topic "Normalno je" i muž mi ga je uvijek ponovno čitao kad god bi bila nesigurna i uvjerena da nešto samnom i mlijekom nije ok jer je K htjela cicati 24 sata.<
>Sad je trudna moja prijateljica koja je s prvim djetetom imala puno problema s dojenjem - mastitise, uvučene
adavice, beba joj je stalno plakala, za izdajalice se onda još nije ni znalo... Uglavnom, rekla mi je da drugo dijete neće ni pokušati dojiti jer se boji onog što joj se desilo prvi put.<
>Rekla sam joj da hoće, jer sad ima mene. Tako pametnu majku dojiteljicu he-he. A to mogu u velikom mjeri zahvaliti vama cure.... <i></i>