Postao/la alexandra » 15 stu 2005, 18:57
mislim da si do
o napravila, ali kao sto rece eli ne zaboravite da je to prvenstveno denisov pas i dajte sve od sebe da se denis i tia sprijatelje.<
>zasto se ja tu ubacujem nepozvana - zato jer mi oko nove godine isto imamo novog clana obitelji zutu la
adoricu, samo se nasa zove tara. sigurna sam da su iz istog legla, tj. sestre s obzirom da je ime na t.<
>vec nam je bila u gostima, pala je ljubav na prvi pogled (s roditeljima), a sasi se svidja, ali uz sav duzan respekt. malo bi se igrala malo bi je gledala iz daleka.<
>jos tjedan ili dva ce dolaziti u goste da upozna stan, a onda krecemo u zajednicki trening, s time da cemo mi trenirati u troje (odnosno u cetvoro, ak
ojimo i taru).<
>ja sam prije imala pse, tako da znam i kakva je obaveza, ali i kakva je ljubav. ranije sam odgadjala psa jer sam sigurna da za stene ne bi imala vremena, ali cim sam saznala za ove terapijske, krenuli smo u akciju i stvarno cemo je
zo dobiti.<
>ona je jako lijepa i jako pametna, stara je godinu i pol i strasno se veselimo sto ce nam se doseliti. uopce ne sumnjam da ce sasa od druzenja s njom imati puno koristi u socijalnom i emotivnom planu, a sigurna sam da ce i denisu puno koristiti u svim pogledima. <i></i>
ako treba, pišam crveno