Postao/la Alisa1 » 18 vel 2006, 00:43
Quote:jučer smo išli 1. put u tramvaj - uffff. Prvi smo morali propustiti jer mlada pubertetlijka se nije usudila ući. U drugi je jedva ušla prednjim šapama, pa uz velike molbe i mito je uspjela ući -- hvala strpljivim tramvajcima. Problem je bio i kako izaći iz tramvaja - tu mi je pomogla jedna gopođa koja je zajedno samnom mamila ju.<
>Moram priznati da to bas ne bi trebalo biti tako. Nemam pojma kaj se desava. Doduse, bude onih nekih tramvaja koji su fest visoki i dosta udaljeni od rubnika pa je psima to jako nespretno. Isto tako, jako im je nezgodno silaziti s tih tramvaja jer im bude fest strmo (to su one stare dvanaestice, petice...). Mozda se radilo samo o tome. Probaj je malo profurati u ovim novim niskopodnim pa bus vidjela je l' u te hoce uci. A kak se Tia u samom tramvaju ponasala?<
><
>Quote:Onda smo išli u zgradu prekršajnog suda - eh, ona se jako boji stepenica ako je s obje strane rupa, tj. ako nije zid - uvijek hoda uz zid. A tu su bila 2 polukata bez zida - prestrašenijeg psa niste mogli vidjeti. Ljudi su prolazili pored nas i čudili se mojim mukama kako ju mamim za svaku stepenicu. Portir prekršajnog suda nas ispočetka nije htio pustiti, ali je popustio kada sam mu pokazala Zakon.<
>E da, ovo sa stengama hoce biti nezgodno. Zapravo se takvih "otvorenih" stengi boji vecina pasa, tj. super ih apsolviraju samo oni koji se od najmanjih nogu susrecu s njima. Problem im znaju biti i one stenge "kroz" koje se vidi. Savjet? Ili izbjegavati ili biti strpljiv pa je mozda malo cesce dovoditi u takvu priliku, a onda bu se s vremenom priviknula. Bitno je samo ne je siliti ili, jos gore, kazniti za "neposluh".<
>A kaj se tice portira,
avo! Ja isto uvijek masem s tim papirima. Pa nek netko nekaj veli ak se usudi. <
><
>Quote:Ona je jako nervozna ako hodamo nepoznatim putevima i slabo nas sluša.<
>Kaj znaci nervozna? Si ziher da nije samo znatizeljna i da ne njuska zato kaj joj je sve novo? Naime, moje zivotinjice (koje je Sandra nahvalila tak da su mi se i usi zacrvenile, a ne samo o
azi ) tocno kuze kad idemo negdje izvan redovitih puteva. Onda, koliko god da su pristojni, natezu na sve strane jer kao ono... juhuuu, idemo u setnju, idemo u prirodu, idemo ne znam kam...! Poludim od toga, lijeva mi je ruka 5 cm dulja. Pretpostavljam da ovo "slabije nas slusa" znaci da nece doci? A kak ste s motivom? Keksici i slicno? Ni to je ne zanima ili...?<
><
>Quote:Počela se strašno linjati da je to koliko moram usisavati, tako da sam zbilja postala "alergična" na dlake<
>Tu pomoci nema. Rjesenje je cetka. Ali u onim periodima kad se jako linja, nista ne pomaze. Najcesce se linjaju u proljece, ali i na jesen, kad im pocne rasti ona zimska dlaka. S la
adorskom je dlakom malo nezgodno to kaj se zapikava u sve zivo.<
> <i></i>