Ne znam sta drugo da kazem.
Saljem virtuelni zagrljaj.
Meni to masiranje, opasno izgleda, a da li sam u pravu, nemam pojma.
Samo ga stavljaj sto cesce na siku.
Drzimo palceve.
Sada je: 01 svi 2026, 07:31.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Saljem virtuelni zagrljaj.
, ono sto me jucer bolilo, cini mi se da se nije zastopalo, nego je samo bolilo, pa sam sve bila malo masirala i danas je bolje.
i imam puno imformacija, tako da cu probati sto bolje mogu da se zastitim od povratka.
mislim da bi dez vasi savjeta i podrske odustala 

I dalje drzimo palceve.
izgleda da onda jedino moja Marta neće cicu kad joj ponudim ,a nije gladna,ne pali ni bradavica oko usana ,ona ak nije gladna neće,dapače počne plakati

i mislim da znam sta me ovog puta dotuklo. Obicno Adam papa svakih 3h, ponekad skoci do 4h, a u ponedeljak je odvalio 5h i zgleda da je to stvarno bilo previse.

, mozda stres utjece, prosli tjedan mi je bio malo stresan , ali se ne uzrujavam, dan-dva bum pretrpila sa masiranjem i paracetamol i onda bu bolje
. Posto je moj izbor da nastavim sa dojenjem, moram sutit i malo pretrpit, ali kad vidim moju srecicu
isplati se malo zrtvovat.

) tako da smo tada i prestale s dojenjem...

jos uvijek je crveno, al ne boli ni blizu kao prije.

valjda je to to ,juce me uhvatila groznica,glavobolja i temp. i velika kvrga i crvenilo na dojici.Temp. mi je spala ali naravno dojka i dalje boli,masiram je a evo sada sam citala za kupus pa cu sutra probati i s tim valjda ce mi biti lakse.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.