Sada je: 01 svi 2026, 15:51.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

kako misliš na šalicu,jo ne pije na čašu?Mama..noje ovo što kažeš da radimo kašice sa mlijekom,tako sam i ja mislila.Znači mogu joj zamijeniti obrok bočice sa obrokom na žličicu,ako se radi sa mlijekom?Još jedno pitanje,kad se kaže da bebe moraju imati 5 obroka,3 glavna i 2 međuobroka,s tim da su prvi i zadnji mlijeko-bočica (podoj)..šta su ti glavni a šta međuobroci? :confivana7997 je napisao/la:a zasto ne bi dobivala mlijeko na salicu?

Ali to je kod nas problem što bi ona odmah prihvatila obrok na žličicu u zamjenu za bočicu.Jede kašice koliko god joj dam i ne staje,već ja sama prekinem kad mislim otprilike da je dosta pojela.Zato i pitam kad se može u potpunosti zamijeniti jedan obrok bočice,sa kašicom?tanjabb je napisao/la:Ako u obroku pojede dovoljno hrane na zlicu da joj poslije ne treba jos mlijeko onda je beba prihvatila taj jedan obrok dohrane (i zamjenila ga mlijecnim obrokom).

) ,jer u principu jede skoro sve.Nekako me iznenadilo to iznenadno odbijanje mlijeka.Do 18-tog mjeseca pio je bebimil a zadnja 4 mjeseca pije kravlje i nismo imali problema s prelaskom na ovo drugo.

.Jučer mu je baka, dok sam ja bila na poslu, ponudila flašicu i on ju je popio.Sinoć pred spavanje sam mu ja dala flašicu i htio je,tako i jutros.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.