Mi se jos uvijek uspavljujemo na ciki!
Nemojte me sada
Znam da sam to vec trebala rijesiti na drugaciji nacin, al eto nisam, sto zbog toga sto sam mislila kako ce to samo doci od sebe :riba , nesto zbog toga jer nisam uopce dozivljavala da je to neki problem. Nije meni niti sada problem, al nekako mislim da je krajnje vrijeme da to promjenim, jer na kraju ipak idem za 3 mj. raditi, a moj tata ce ju dalje cuvati i nema cicu, barem nema onu koja ima mlijeka ;-)
Moram napomenuti da nema dudu (odbacila ju je sa nekih dva i pol mj.) , a bocicu nikad nije htjela i sada mi ju je glupo nuditi ili isprobavati sa njom kad ju i od nje moram odviknuti uskoro, pa ak nije do sada.....
Daklem kod nas je pravilo cika = spavanje
Zaspi u jutro oko desetke kad papa, i to cim krene papati u vecini slucajeva ona vec zmiri, skuzim ja kad ona zaspi, al jos uvijek tada vuce i guta, pa mi je glupo ju prekidati
. Kad je gotova prebacim ju u njezin krevetic i to je to. Onda papa oko pola tri, ista procedura, i cika za nocno spavanje ista procedura i to sve traje najvise 20 min.
Primam sve vase savjete, mozda i koju knjigu da mi preporucite, molim vas pomozite!
Hvala unaprijed

jer to nije neki strasni propust, dapace, vrlo velik broj djece koja se doji u toj dobi povezuje dojenje i spavanje. super je kad to ne predstavlja problem, tj kad se dijete nocu sto puta budi pa zna zaspati jedino s cicom, i slicno.

i čak je dala pusu ciki kroz majicu