Sada je: 13 srp 2026, 13:48.
Moderator/ica: Diami

frrr je napisao/la:ja još tražim svoj unutarnji mir, priznajem, jer ja jesam aktivna osoba i sve me zanima i svuda bi išla. moram priznat da se bojim toga da me počne zanimati samo trudnoća i beba i ne želim to.
ali kad sam sad taaako umorna i nemam snage za šalabajzat. a ne čmrlji mi se doma.
jedva čekam da počne sezona u kazalištima!

Prvu godinu sam bila samo doma, sa teom. Nakon toga, sve vise i vise vracam si svoje stare navike (izlasci i sve sto oni nose
), mada sam svejsna da nemogu pratiti svoju ekipu. Nit fizicki, nit finansiski.

Deirdre1 je napisao/la:Prije - doručak gotovo nikada osim vikendom ili kad bih radila popodne i to su mi musle bile najveći domet. ...Salamu sam jako rijetko jela.I
...Poslije - doručak obavezan i to salama, pekmez,putar...

ja se ne želim skroz promijeniti, kako neke ovdje govore s namjerom da me utješe. točno toga se i bojim.
ja želim ostati ja, samo ja koja ima dijete, a ne postati neka druga osoba i Nečija Mama.
Meni su djeca prije uvijek prije izgledala kao teska obaveza ...

pa život će vam se totalno promijeniti ako ste trudni...
Na svu srecu, obicno ti to i ne smeta. Meni nije. S tim da nisam bila zaista klasicna pekmez mama (ovo nije pogrdni izraz, jer su mi mame koje u tu kategoriju svrstavam drage i slatke i imam puno takvih prijateljica), nego sam se trudila imat svog zivota tatlane... al u jednom trenutku (porodom) ti se jednostavno dogodi sto je netko gore vec napisao - da vise nisi centar svog svemira, i trebat ce dosta vremena da to ponovno postanes.
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.