a ako ti je tako teska, a ti as ostavi u autu i bebu do njega odnesi na rukama.

Sada je: 21 tra 2026, 13:09.
Moderator/ica: Diami

frrr je napisao/la:ček, kupila si veličinu 74 i još se bojiš da mu ne bude premalo? eeeeej, stani malo na loptu, pa što ti misliš kolika je beba kad se rodi?

frrr je napisao/la:Jewel je napisao/la:imam još jedno pitanje što se tiče nošenja iz bolnice bebice doma,
meni su te sve nosilice preteške![]()
di su nestali ajmpidekli ;-)
nisu nestali, kupi
ja budem svakako, bez obzira što vi rekle jer vjerujem da ću bit sigurnija prvih par tjedana držat bebu u tome, na čvrstom, nego bez ičega
znam da kažu da bebi nogice trebaju bit slobodne, da je tak bolje, al ja si kupujem taj jastuk bez obzira na sve
ne mislim ju non stop držat u tome, ali mislim da prvoh par dana ne bum mogla bez toga

LiKmama je napisao/la:ja sam tu nesto propustila - sta znaci svaki put? pa jednom izlazite iz bolnice.

.

frrr je napisao/la:LiKmama je napisao/la:ja sam tu nesto propustila - sta znaci svaki put? pa jednom izlazite iz bolnice.
baš sam ja to htjela reć, kak svaki put... :conf
osim toga, imaš sjedalica koje nisu tak teške
a ti reče da si visoka

Jewel je napisao/la:OK shvatila, sorry curke ali malo sam zbunjena sa svim time![]()

Jewel je napisao/la:E pa ja ne mogu čekati jer mi je prijateljica doletila
iz Pariza da mi financijski pomogne svojom voljom,
pa to moram onda i obaviti sada dok je u Hrvatskoj.
Eto to je jedini razlog moje žurbe,
a ne mogu joj reći daj mi rađe lovu.
To bi bilo jako ružno od mene.

koju je nadobudno kupila svom sinu -ne moram reći da ju je obukao ravno jednom za neko naslikavanje)
, ali to sve spada u veselja majčinstva. 

LiKmama je napisao/la:po bilo kakvim osrednjim temp. (znaci da nije minus beskonacno ni plus 40) beba u kuci moze biti u:
bodiju dugih rukava
hlacicama s tregerima (kombinezon, odijelce bez rukava, kako vec ga zvali)

Frrr, kupi svakako u H&M-u bodiće koji se kopčaju onako kao na preklop

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.