Sada je: 01 svi 2026, 11:35.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
najgore mi je kaj mi se stalno uvlači sumnja...u neznam ni sama kaj

Evo mene opet u problemima
Moja ženska se već dvije noći budi SVAKIH SAT VREMENA
Više naznam kaj napraviti, stavim joj dudu - ne pali, cendra i dalje, stavim ju na cicu, pocica dosta, zaspi i za sat vremena opet
Jučer sam predvečer izišla van, Dora je spavala i velim MM ak se probudi i počne plakat daj joj bebimil i tak je i bilo, pojela 130ml.
Došla sam doma nekih sat vremena nakon toga, okupali ju, stavim ju na cicu, pocica i zaspi - i od tada se na svakih sat vremena budila i jela
Nekako sam htjela sa bebimilom napravit test- reko možda je zbilja gladna, ali sad više ništa nisam sigurna
Koliko bi dugo trebala biti sita nakon 130ml?
Danas je MM dežuran pa smo cijeli dan provele kod mojih i veli meni mama jesi ti njoj vidjela desni? Ona veli da joj je pogledala i da joj se vide zubići, nisu izbili, ali se vide 4 zubića kroz zubno mese.
pogledala i ja kad stvarno tako, gornje jedinice i dvojke se vide jasno ko dan, možda nekih milimetar, dva od ruba i na dodir se točno osjeti onako nabubreno
Dora stalno slini, gura u usta sve kaj joj dođe pod ruku i sa usnicama si trlja desni.
Je li moguće da je cijelo to nespavanje od zubića? Kaj nije to malo rano?
Neznam više kaj da radim danas je spavala samo 2 puta, dva spavanja preskočila i evo od 20h je cicila već nekih 5 puta i budi se svako malo
Nije loše volje, kad se probudi ne plače nego cendra, a čim joj dođem - smješak i tako u krug
tovje djete da bi živjelo treba samo tebe i zrak. (za sada)
bebimil joj je dao MM jer mene nije bilo doma, morala sam izići, a u neku ruku mi je to bio test (za moju savjest) da vidim da li je gladna.
Ali s obzirom da je ona nakon 130mj uredno cicala, mislim da to nije pitanje gladi nego baš utjehe i blizine. Jer kako je AA napisala nakon 130ml bi trebala biti sita 2-3 sata. Po vlastitom iskustvu zbilja neznam jer nama adaptirano služi baš u slučajevima da mene nema - uglavnom jedan obrok, a do sada je to bilo 3-4 puta, tako da zbilja nemogu procjenit koliko bi ju trebalo držati sitom
Mislim da je mene malo panika obuzela jer se sve nekako skupilo odjednom - jedva čekam četvrtak da odemo na kontrolu da vidim koliko je narasla i dobila na težini.
Vagala sam se skupa sa njom i čini mi se da nije baš peviše dobila, ali takvo vaganje nije precizno pa neznam
S druge strane sva je buckasta, ima obraščiće i faldice na rukama i nogama, pa opet nisam dosta pametna
Ako zbilja nije u ovih mjesec i pol dana dobila puno na kilaži - jel to opasno? jel se da nadoknaditi? i da li da ju onda dohranjujem ili ne?

Sada bi trebala u u 2,5-3 h jače ogladniti pa povući više. Veli ped da će joj se na taj način i želudac povećati i samim time zahtjevati veću količinu.

Probaj ovak kak ti je eli rekla. Ne mijenjati strane, nego početi podoj na onoj strani na kojoj si prošli podoj završila, tako da se cica isprazni do kraja.nego je rekao da probamo iz dojenja izvuci maksimum, pa vidjeti hoce li uspjeti dobiti na tezini.
ivana7997 je napisao/la: ne precesto mijenjati dojku, odnosno davati jednu dojku unutar 3 sata

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.