Prvo sto me malkice muci je duzina podoja. K. ima 11 dana i sisa svaka dva sata ravno 10 min. Odstupanja nema, kao vurica je. Meni su dojke prepune, dok sisa ima mlijeka u kutovima usana, cuje se gutanje na kilometre (mala je rodjena tehnicarka), nema mazenja i spavanja na sisi kod nje. Njeno je pravilo kad se jede, onda se jede. No, citajuci ovaj pdf tih 10 minuta mi se ipak cini malo, strah me da ne papa dovoljno iako ima i vse nego dovoljno ukakakanih i popiskenih pelena. Nakon sisanja je sva ukomirana, ispusti sisu, zabaci glavu i jos poluotovrenih usta zaspi. Nakon toga nema vise teoretske sanse privoliti ju ponovno na sisu dok sama ne zatrazi za dva sata. Podrigavanje nam malo teze ide.
Druga stvar koja me isto malkice muci je sto K. dosta stenje. Ne place, nego stenje. Anja mi nikada nje stenjala, prvi puta to sada cujem. Nocas je cijelu noc prespavala stenjajuci, ja sam ostala ovako
Jesu vase bebe kada stenjale? Unatoc stenjanju, dobre je volje pa me mm samo poprijeko pogledao kada sam spomenula doktora. Mozda sam i pojela nesto sto ne bih smjela pa je i to razlog. U svakom slucaju, danas cu pomnije birati jelovnik, zlu ne trebalo. Sinoc sam, naime, vecerala zitarice s mlijekom pa sam okrivla mlijeko.

Hvala, cure.