Sada je: 06 lip 2026, 02:44.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

). naravno da meni iza ledja ide.

. Od tada sam jako isprepadana od svega.

Ja sam nešto radila u dnevnoj a ona se igrala u svojoj sobi.Popela se na stolicu,pa na radni sto i valjda ormar nije bilo dobro pričvršćeno za zid i sve to padne na nju.Ja sam samo čula kad je puklo da se cijela kuća potresla.Utrčala sam u sobu i samo vidjela oboren ormar i čula nju kako plače negdje ispod ormara.Odakle meni snaga u tom trenutku da jednom rukom dignem ormar a drugom da nju izvučem ,ni dan danas mi nije jasno. Uglavnom, fala dragom Bogu,ona nije imala niti jednu jedinu ogrebotinu na sebi (nekako je srećom stala taman u procjep radnog stola ).Kad sam vidjela da joj nije ništa e tek tad je mene uhvatila panika...plač ...drhtanje.

mahima je napisao/la:Vječno je to pitanje, melita...
Nitko ne može kontrolirati sve životne okolnosti...

sanelina je napisao/la:Odakle meni snaga u tom trenutku da jednom rukom dignem ormar a drugom da nju izvučem ,ni dan danas mi nije jasno

sanelina wrote:
Odakle meni snaga u tom trenutku da jednom rukom dignem ormar a drugom da nju izvučem ,ni dan danas mi nije jasno
u dvije sekunde sam preletjela sve stepenice, otrcala oko zgrade i nasla je ispred lifta, gdje me cekala da je pohvalim kako je velika. Cak si je i kapicu sama stavila jer je bilo hladno.
, posjekotine na rukama, glavi i koljenu.
Kakvo uživanje u roiteljstvu??? Strah, ženo, tek sad znam što je
STRAH!"

Kako to spriječiti????? Kako ih zaštititi od... SVEGA???? Kako ići kroz život, a da barem jedan dan ne pomislite na neki od najgorih scenarija koji vas mogu zadesiti?

...
To mi je stvarno sledilo krv u žilama
melita je napisao/la:Kako to spriječiti????? Kako ih zaštititi od... SVEGA?????
Nincka je napisao/la:melita je napisao/la:Kako to spriječiti????? Kako ih zaštititi od... SVEGA?????
nikako.
na srecu, rijetko si zamisljam najgore scenarije.
Kako ići kroz život, a da barem jedan dan ne pomislite na neki od najgorih scenarija koji vas mogu zadesiti?

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.