Sada je: 17 tra 2026, 16:09.

ivanaCH je napisao/la:jos sam ti htjela dodati za ovo crvenilo na pisi da obratis paznju na to koliko vode pije. Moja K je pila iznimno malo vode i imala je to crvenilo zbog koncentriranog urina. Juhe i mlijeko se ne racuna koliko se sjecam.(?)

no u trenu dok vise nije u redu je vec vjerojatno i do refluksa doslo. 

Usput smo dobili u zadatak da nabavimo onaj aparatic za signaliziranje po noci. Da li to netko koristi i ima li ucinka?
, ali pisao je svaku noc i dalje u krevet. ta tom pregledu je dr.c. predlozila da kupimo taj aparatic, i jesmo. erik se njemu jako veselio
htio ga je i u vrtic nositi. desilo se to da je jednu noc s aparatom bio mokar (i sav vazan i ponosan jer je napravio sve kako je trebalo: skinuo aparatic, isao piskiti, presvukao se i dosao meni se javiti
). i nakon te jedne noci on je suh
. u stvari, sada je u zadnje vrijeme i opet par puta se popisao, i iskreno se nadam da je to bilo nesto onako usput. njemu samom se cini nemoguce da se probudi kad mu se pisa
. a plan mi je ako se zapisavanje nastavi vratiti aparatic i rezim. inace bi ti medo drage volje poslala aparatic. ovako mi je rezerva.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.