Ina66 je napisao/la:da ga ja još malo pojasnim - ležaj je ravan, samo što je blago uzdignut u gornjem dijelu (nisam mjerila koliki je otklon)
isto ovako, a nagib je možda 10%.
Sada je: 13 srp 2026, 14:54.
Moderator/ica: Diami
Ina66 je napisao/la:da ga ja još malo pojasnim - ležaj je ravan, samo što je blago uzdignut u gornjem dijelu (nisam mjerila koliki je otklon)

mamashnita od noje je napisao/la:silki, kolica se mogu nagnuti nize nego sto su na slici koju si stavila?
Ina66 je napisao/la:i još da nadodam - moš' si mislit što ćeš mjesec dana dolazit k sebi, kad ti crvi prorade u guzi trčat ćeš i ti vani deseti dan

snowwhite je napisao/la:ajde barem smo rješili misterij oko (ne)izlaska. znači beba ide van bez obzira
nemoj nas neiskusne buniti

Diami je napisao/la:Dakle, cure moje, ja sam danas konačno uspjela pogledati Zippy Lounge kolica. I što da vam kažem - ostala sam oduševljena za sada.

. snowwhite je napisao/la:curke moje drage mi napokon riješili kolica..na kraju kupili pp pliko p3 3u1![]()
danas smo slučajno otišli tu u duć u kvartu i p3 3u1 su 5500 a imali su popust 15% baš na boju koju smo zapikirali (bamboo) i tako smo na kraju kupili pa sad imamo i novi as.

morela je napisao/la: I nas bolid je PP pliko 3u1, a boja green bubbles! Je li bamboo isto zelena?
Mi smo platili (tj. dobili na poklon, ali svejedno) 4700 s popustom, ali oko 300 kn kosta baza za autosjedalicu koju namjeravamo kupiti, znaci 5000 su u kompletu.
snowwhite je napisao/la:... kako su naši bebači jesenski razmišljam si kako ćemo u šetnju po zimi u raznim nosiljkama?! Meni će prijateljica posuditi sling ali ja si nekako mislim da će to vjerojanto dočekati proljeće...

) ali tri fix. ovaj model on track imaš samo u 2 boje (crvenoj i plavoj). ta su slična ovom mom modelu samo što velim nema baš izbor boja i autosjedalica je drugačija. mislim da je sve ostalo isto. osim cijene naravno 

Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Zagrebu koje će obaviti Rodini savjetnici za autosjedalice.
Pregled će se održati u subotu, 4. listopada 2008. od 10 do 12 sati, ispred ulaza u Boćarski dom na Prisavlju.
Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice te da dovedete i vaše dijete.
naravno da smo si već ovaj vikend pretrpali obavezama ali sam nagovorila mm-a da odemo odmah u 10 pa ako ne bude ogroomna guzva....
. Zapravo ti želim reći da obavezno odeš, jer ćeš čuti par dobrih savjeta. Recimo ja sam išla kad mi je mali iz jajeta prešao u veću sjedalicu i bila sam uvjerena da je dobro montirana i da je dijete dobro vezano, ispalo je da baš i nije tako. Sjedalica je bila ispravno montirana ali prelabavo. Čula sam i neki podatak koliko je sjedalica neispravno montirano, ogroman postotak. Cure i dečki su jako ljubazni, možeš pitati sve što te zanima.
REBECCA je napisao/la:Ja sam bila prije 2 i po godine i nije bila gužva. Kako je sad ne znam. Zapravo ti želim reći da obavezno odeš, jer ćeš čuti par dobrih savjeta. Recimo ja sam išla kad mi je mali iz jajeta prešao u veću sjedalicu i bila sam uvjerena da je dobro montirana i da je dijete dobro vezano, ispalo je da baš i nije tako. Sjedalica je bila ispravno montirana ali prelabavo. Čula sam i neki podatak koliko je sjedalica neispravno montirano, ogroman postotak. Cure i dečki su jako ljubazni, možeš pitati sve što te zanima.
. već bi ja da nam pogledaju kak je montirana baza i pokažu kak se as stavlja i vadi...

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.