Sada je: 06 lip 2026, 01:35.
Moderator/ica: Hajdi

1. kad bebe mozemo prebaciti onaj famorzni 3-ci polozaj (jedan vise od lezeceg)? Ja sam vec pocela; al se bojim da nije rano (3.5 mjeseci).
2. moja beba se veec prevrce sa ledja na stomak; i redje obratno, al nije previse agilna da drzi glavu gore, sem kad je zamajavamo; gugucemo i sl., vec samo dudla svoju ruku.

eli je napisao/la:ako se lijepo rotira i redovito stavlja nogice u usta, smiješ i sada. samo time riskiraš da krene sa trbušnjacima i povlačenjem ručica o bočne stranice i dovođenja u sjedeći za koji vjerojatno nije spremna. pa je ti spusti, a ona se ljuti...

). poludim kad vidim mame koje guraju kolica i bleje neprestano u bebu, a beba sva jadna znatiželjna gurne glavu van da visi, i gleda unatrag, ma nešto prestrašno za vidjeti. I isto tako mi je grozno vidjeti bebu od 6-7 mj. ili stariju u AS na kolicima jer je mami i tati tako zgodnije, ali nije bitno što beba nema prostora niti za ručicu pomaknuti, a kamoli da bi mogla zjakati okolo, što bi joj bilo puno zanimljivije 

plavooka12 je napisao/la: Mogla sam čekati do njenih 8 mjeseci pa ju tek onda staviti u sjedeći položaj
ne vidim šta bi bilo čudno da si čekala do njenih 8 mjeseci.
).
plavooka12 je napisao/la: I isto tako mi je grozno vidjeti bebu od 6-7 mj. ili stariju u AS na kolicima jer je mami i tati tako zgodnije, ali nije bitno što beba nema prostora niti za ručicu pomaknuti, a kamoli da bi mogla zjakati okolo, što bi joj bilo puno zanimljivije

moja je prvo naučila stati se, a tek nakon toga pravilno se posjesti, i kaj sad.
, il nisam skuzila...izmedju lezeceg i sjedeceg imaju jos 2 polozaja...ne smijem koristiti niti jedan dok noge ne budu u ustima?

strasno voli kad je stavimo na kauc i onda nogicama udara o naslon kauca,, a meni to izgleda kao da trci ( kad bi rotirali sve za 90 stepeni
)

)
Plusic je napisao/la:u kosari se on lipo primi za rubove sa strane, sa obje rucice, i onda se malo dize, pa se malo vrti pa izvodi svasta

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.