Hvala unaprijed

Sada je: 04 kol 2026, 20:02.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
.
Kad registriraš karticu na pay pal , možeš potrošiti do 500 kn , i onda moraš ubanku ići tražiti
expuse number ili tako nekako , i kad upišeš taj broj samo limit na kartici ti je granica .

Lena je napisao/la:Kad registriraš karticu na pay pal , možeš potrošiti do 500 kn , i onda moraš ubanku ići tražiti
expuse number ili tako nekako , i kad upišeš taj broj samo limit na kartici ti je granica .
ovo se vjerojatno odnosi na kartice pojedinih banaka jer sam ja radila transakciju od 90 i nesto britanskih funti pa nije bilo limitirano.
Lena je napisao/la:Kad registriraš karticu na pay pal , možeš potrošiti do 500 kn , i onda moraš ubanku ići tražiti
ovo se vjerojatno odnosi na kartice pojedinih banaka jer sam ja radila transakciju od 90 i nesto britanskih funti pa nije bilo limitirano.

s izvrsnim znanjem jezika i računom u NJ...kad je skužio da nema više zajebancije, uplatio je pare.
Ukoliko kupuješ od dućana , oni uglavnom stave pravu cijenu , dok se s privatnim sellerima možeš dogovoriti da
napišu da je gift ili da umanje vrijednost na paketu.
cainici se uglavnom rukovode s tim , i uglavnom ne naplaćuju ništa do nekih 250 - 300 kuna.
, ali ja sam ipak strogo za kupovinu preko amazona (provjereni posrednik) ili prek' oficijalnih stranica.
. gledala sam cipele i em što je puno bolji pregled na drugim stranicama za net kupovinu umalo sam otvorila topik na mib jesu li to nove ili već nošene cipele
ili i jedne i druge
.
Zira je napisao/la:priznaje li amazon hrvatsku ili mi treba neka adresa u eu?
zanima me kupuje li netko preko victoria`s secreta i priznaje li amazon hrvatsku ili mi treba neka adresa u eu?
).sanje je to što taj broj možeš vidjeti tek na izlistu kreditne slijedeći mjesec.

,probat ću pogledat ovih dana kak to uopće izgleda ,čini mi se komplicirano no bumo vidli

. Svadjat se nisam isla da mi ne bi ubuduce carinili sve sto narucujem iz vana. I da još jedno pitanjce ,kak ste sigurni da iako npr piše da je original da stvarno jest?

thinkPINK je napisao/la:I da još jedno pitanjce ,kak ste sigurni da iako npr piše da je original da stvarno jest?
Ako kupujem robu obavezno gledam da ima oznaku nwt (new with tag) odnosno original etiketu. To upisujem i u trazilicu.
Normalno koristim American.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.