Maksim ima za tjedan dana punih 3 mjeseca i evo od prije 6 dana prešli smo na adaptirano. do tada sam ga dojila no nakon 4 mastitisa i incizije apscesa odlučila sam da prelazimo na adaptirano. sve se desilo 1.1.
tako da je mm u dežurnoj apoteci kupio nan 1 i sada njega koristimo. prvih dana smo radili sve navrat nanos no jučer i danas sam odvojila vremena da proučim na forumu što se piše. više manje sam našla sve što me zanima, pokupila sam super ideju o kombiniranju hladne i vruće prokuhane vode no još moram skužiti omjere da pogodim toplinu.
ostalo je još par nerazriješenih sitnica. moguće da se negdje o tome raspravljalo ali ne nađoh.
Pa idemo redom:
1. zna se desiti da usred jela mališa prekine jesti pa mu ja nakon nekih 15tak minuta pauze ponudim opet i on nastavi. da li je to prevelika pauza i može li se u to vrijeme mlijeko previše rashladiti?
2. puno se više podriguje i bljucka nego kad je dojio i to čak i nekoliko sati nakon jela. jel to ok?
3. kakva je kakica od adaptiranog mlijeka? znala sam da će se promijeniti no ona je sada postala zelenkasta sa nekim žutim dijelovima. i nekako gušća ali nije tvrda
4. vidim da se i ovdje raspravljalo o dodatnoj tekućini pa sad ne znam dati mu ili ne još nešto za piti?
to je za sada to. pliz help
pišem ja ak se još nečeg sjetim.

jedino mi se tu i tamo desi da dok jede uhvatim se kako mislim jesam li stavila dobar omjer bilo žličica ili vode pa tješim samu sebe da valjda jesam.

I oduvijek je jela vise od prosjeka...sad joj dam, ali prije sam joj ogrnicavala kolicinu, jer koliko god da sam joj dala, ona bi pojela