thinkPINK je napisao/la:Mak ima 7 kila hoce li meni gwen pelena trajati neko vrijeme? Ne znam koliko je velik kroj.
to je OS, znači trebale bi nam biti dobre do kraja platnenog pelenaštva.
Sada je: 18 tra 2026, 20:16.
Moderator/ica: nevenera
thinkPINK je napisao/la:Mak ima 7 kila hoce li meni gwen pelena trajati neko vrijeme? Ne znam koliko je velik kroj.

thinkPINK je napisao/la:Ma kuzim da su OS kao za do krafa, al evo OS Luci su nam sad vec na knap i mislim da cemo ih jos malo koristit. Neke druge OS su mi sad skroz raskopcane, nisu vise smanjene. Zato pitam. Evo narucih upravo 5 gwenicaaaa!

thinkPINK je napisao/la:Sto ste uzeli za gwen kao podlogu, bambus ili pamucni velur? Ne mogu se odlucit. Mozda bolje bambus?

thinkPINK je napisao/la:Ma kuzim da su OS kao za do krafa, al evo OS Luci su nam sad vec na knap i mislim da cemo ih jos malo koristit. Neke druge OS su mi sad skroz raskopcane, nisu vise smanjene. Zato pitam. Evo narucih upravo 5 gwenicaaaa!

Šta jest, jest , Silki nam je mentorica, upute slijepo slijedim, čak sam kupila onaj sapun za mrlje čudnog imena
, još kantu od jupola da nabavim
... Silki
, da mi pelene od gwen izgledaju naj
. 

A shipping je i meni slaba tocka. 

.
jer se više tih brendova nađe na jednom mjestu, također i ovih američkih, pa brže dođu.
Al sam ipak stvila ovaj zadnji link jer ima zgodnih stvari tamo.
. Kao, moraš se registrirati (inače sam plaćala samo karticom, bez posrednika), pa potvrdi ovo, ono, šalju mi mailove, a jaodustala (pelene BB već bile naručene).
...

Narucivala sam od nasih male pakete (5 pelena) a izvana po par komada. Napisi slobodno koje imas. A pogledaj malo na ovoj temi, par prethodnih stranica, napisale smo svaka koje pelene imamo. Ja sam od nasih pelena jako zadovoljna s Luci. Mom decku super pasu.

thinkPINK je napisao/la:Jaja sistem ti je kao sto je bio i moj.Narucivala sam od nasih male pakete (5 pelena) a izvana po par komada. Napisi slobodno koje imas. A pogledaj malo na ovoj temi, par prethodnih stranica, napisale smo svaka koje pelene imamo. Ja sam od nasih pelena jako zadovoljna s Luci. Mom decku super pasu.

Pitanjce: kako ćete na ljeto s pp? ti ćeš, silki, vidim, probati i bezpelenaštvo...
ja to ne namjeravam, nego se pitam koliko se djeca saftaju u tim coverima i pelenama?
Meni se cini da se dosta saftaju, i najbolje su nam bile AIO pelene jer one uvijek malo 'propuhuju' kao i pocket. A nosili bi i samo fitted bez zastitnih. 
...stalno mi pada na pamet daphne, kaže da se rub AIO pelena dosta skruti, pa nije ugodan za nožice 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.