nema isofix već neku kao kutiju ispod- pitala sam - nije isofix. stvarno izgleda dobro i eto mene, opet promijenih mišljenjeeee
ne, nisam se predomislila tj nismo se predomislili, već kako mi mm kaže: reci curama da smo se konačno odlučili!

Sada je: 13 srp 2026, 11:19.
Moderator/ica: Diami

nevenera je napisao/la:ja sam danas naletila u chiccovom dućanu na http://shop.chicco.hr/ProductDetails/48 ... ica.wshtml autosjedalicu Proxima, to je nova auto sjedalica namijenjena grupi od 0+/1 koja je u skladu sa standardom EC R44/04 za prijevoz djece u automobilu težine do 18 kg, cijena 1.199,00 KN.
nema isofix već neku kao kutiju ispod- pitala sam - nije isofix. stvarno izgleda dobro i eto mene, opet promijenih mišljenjeeee.
ne, nisam se predomislila tj nismo se predomislili, već kako mi mm kaže: reci curama da smo se konačno odlučili!

Kosta`s mummy je napisao/la:.
Kolica- prednosti:
aluminijski okvir
podesiva rucka
amortizacija
2 velika tocka koji se pumpaju
prednji swivell tocak
lako sklapanje i rasklapanje
ukupna tezina sa djelom za djecu od 6. mjeseca - 12 kg
izgled
Mana:
kaisevi su malo kratki, pise za djecu do 3 god, ali nije bas tako

Kosta`s mummy je napisao/la:se sklope
Moras skinuti AS jer bi bilo preveliko,.............................
Ali na njemu i pise da nije za djecu ispod 6 mjeseci, vec moras uzeti neki dodatak, tipa AS ako koristis za manje dijete za koje ti treba ravan polozaj
kojima se prebacuje ručka

jako loše izgleda. klima se, ne izgleda čvrsto. sve smo napravili kao na uputama (obrnuto od smjera vožnje, 3 uporišta itd) no nisam baš uvjerena da je dobro. već sam rekla da je moja AS chicco proxima. još sam tek danas sklužila na rodinoj stranici da je 23.5. bio pregled AS u zadru. 

barboza2 je napisao/la:evo mene s novom dvojbom. sto znate o as bebe confort iseos TT? decki su za prelazak u vecu as, imaju vise od 10 kg, sami ustanu uz kauc ili fotelju, imaju jos malo 10 mj i u jajetu im je glavica skroz do gornjeg ruba. e sad... sjedalo u autu je dugacko toliko da uz sekinu najvecu as stanu na knap dvije as ne sire od 40 cm. te sirine su spomenute as koje se jos daju rasiriti kako djeca rastu. za sad im je ta sirina ok ali kad budu veci nemam pojma kako ce biti. sad nismo u mogucnosti kupiti veci auto.
luda sam vec od toga. uskoro putujemo i do tad moramo nesto rijesiti a nemam pojma sto napraviti...

nekako si mislim da ce dok ih budemo trebali siriti seka moci u buster. ili se varam? kad uopce mogu u buster? 

nevenera je napisao/la:danas smo mm i ja, kako nije bilo kiše stavili autosjedalicu u auto.jako loše izgleda. klima se, ne izgleda čvrsto. sve smo napravili kao na uputama (obrnuto od smjera vožnje, 3 uporišta itd) no nisam baš uvjerena da je dobro. već sam rekla da je moja AS chicco proxima. još sam tek danas sklužila na rodinoj stranici da je 23.5. bio pregled AS u zadru.

REBECCA je napisao/la: klekni jednim koljenom u nju i jako ju stisni u sjedalo i onda zateži pojas, .

)
To ti je naše iskustvo..

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.