Sada je: 22 srp 2026, 12:35.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Krumpirić je napisao/la:mene muči jedna stvar-znam da sever ima certifikat, al kako on USPIJE proizvesti eko povrće u tolikoj količini i ispravnog ga dovesti do prodajnog mjesta?Gledam po sveki, koliko posla ima oko jedne grebljice blitve....

meni bude ok povrće, jedino me živcira što je uvijek mokro. pa se brže pokvari u fridžu.

Ja kupujem njihove proizvode samo na placu, a tamo je sve ok.Krumpirić je napisao/la:mene muči jedna stvar-znam da sever ima certifikat, al kako on USPIJE proizvesti eko povrće u tolikoj količini i ispravnog ga dovesti do prodajnog mjesta?Gledam po sveki, koliko posla ima oko jedne grebljice blitve....

folne je napisao/la:Što i kako Severi rade pojma nemam, ali žena od koje znam kupovati na placu i isto tvrdi da ima bio, ne želi tražiti licencu jer kaže da je to prestrašna gnjavaža i uvjeti koje moraš zadovoljavati da bi dobio certifikat, a njoj se to na njenu količinu ne isplati i ljudi kod nje kupuju na povjerenje.

melita je napisao/la:Aha, znači, opet ih ima na Trešnjevci. Jedno vrijeme nisu tamo imali štand. Okej, možda opet počnem hodočastiti na tržnicu.

Meni je deda Sever koji je bio na utrinskom placu rekao nesto za povrce
, a zbog čega si ti prestala kod njih kupovati.

mislim stvarno 
ivanaCH je napisao/la:pa gle, ja sam ga pitala direkt jel to stvarno eko, jer je povrce bilo u dlaku istog izgleda kao i ono za susjednim standom a on je podsmjesljivo odmahnuo glavom i namignuo.
, znate koliko posla oko jedne gredice, ako nećeš prskat...jes, radi i ona te smjese od koprive i ino, al to je efikasno ko sveta vodica. A da vidiš koliko toga PROPADNE, ne izraste uopće...to je sve, samo ne isplativo...
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju.