E sad, mene zanimaju prakticna iskustva, prvi put sam zapravo na MIB srela nekoga tko ih isto ima i to bas na mojim jesenskima
Cudi me da se tako rijetko o njima pise, zar su zaista tako rijetke u praksi?Ja sam ih imala u prvoj trudnoci dosta cesto, otvorila se u 5 mjesecu (otprilike kao sad stupanj trudnoce) i bila na Normabelima i Preparima. Sada bih tako rado izbjegla te tablete, pa se natakam vode, idem stalno na WC, ne lezim vise na ledjima, uglavnom pokusavam slusati savjete. Nekako se nadam da sam se otvorila prosli put od niskog nosenja, a ne od kontrakcija...Inace nitko mi nikada nije rekao, niti od doktora niti ovako, da uopce postoje te BH kontrakcije, slucajno naisla na to na netu kad sam trazila zasto mi se steze trbuh.
Da li ste ih imale? Da li su vam izazvale otvaranje? Kako ste ih ublazile?

Meni je ovo prva trudnoća i nisam još imala te kontrakcije,bar mislim.19 tjedana je sad.Zanima me kak se one očituju?Dal to stezanje traje dugo il kratko?Ajd pliz opišite mi ih!!
Meni ponekad donji trbuh bude napet,pogotovo kad nesto po kuci radim,al čim legnem je bolje.