Ajd, bas si nokte koki odrezala
Sada je: 06 kol 2026, 00:08.

Ina66 je napisao/la:Lilly - oprosti, s nekim sam te zamijenila - tek sad vidim
anlan je napisao/la:lilly - ocemo mi u neki biznis?
???
thalia je napisao/la:navodno bi sigurno trebalo izbjegavat čips i sve prženo u ulju jerbo je kancerogeno
ja obožavam čips i teško se nosim s ovom zabranom.
i kikiriki da je loš za jetru
mene od svega ne veseli što S. u vutiću ima ponekad pureću salamu za doručak, al srećom on obično odabere sir taj dan.

thalia je napisao/la:a ja grickam pistacije, indijske oraščiće, bademe. malo skuplji sport, al eto

danijela81 je napisao/la:nije mi to to. kikiriki rules

lilly777 je napisao/la: Kaj bi i ti domaceg putra???

mi jedemo onaj u ljusci i namaz od kikirikija.

Masha je napisao/la:zašto kikiriki ne valja? otkud sad to...mi jedemo onaj u ljusci i namaz od kikirikija.

Ina66 je napisao/la:thalia je puno čitala litanije izvjesnog gospodina na jednom drugom forumu a na temu kikirikija i aflatoksina
i nisam baš to podvaljivala pod jedinu istinu.eli je napisao/la:namaz od kikirikija ima svega osim kikirikija. od margarina do umjetnih aroma.
Ina66 je napisao/la:thalia je puno čitala litanije izvjesnog gospodina na jednom drugom forumu a na temu kikirikija i aflatoksina
Adorabla je napisao/la:A spek je definitvno jedna od najboljih i najzdravijih namirnica za djecu
Stefanova_mama je napisao/la:Adorabla je napisao/la:A spek je definitvno jedna od najboljih i najzdravijih namirnica za djecu
Samo ako je domaci, ako nije konzerviran nitritnim solima, nitritne soli su po najnovijem kancerogene.

Krumpirić je napisao/la:thalia je napisao/la:navodno bi sigurno trebalo izbjegavat čips i sve prženo u ulju jerbo je kancerogeno
ja obožavam čips i teško se nosim s ovom zabranom.
i kikiriki da je loš za jetru
mene od svega ne veseli što S. u vutiću ima ponekad pureću salamu za doručak, al srećom on obično odabere sir taj dan.
ja kikiriki obožavam, čips znam da je smeće, al kikiriki-kad sam otkirla da je jako loš pala sam u depresiju![]()
sad pokušavam jest suncokret-nije to to.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.