Sada je: 18 tra 2026, 16:38.
Moderator/ica: nevenera

, jer, koliko se meni čini, ovdje među nama nema iskusnih platnenih jasličara...

Kad smo otišli na razgovor u vrtić, pitala sam za platnene. U tom vrtiću nemaju nšta protiv. Pedagoginja je napisala na naš listić i rekla mi da još napomenem tetama koje budu imale tu grupu. Baš mi je to drago.Nadam se da se nisam prerano poveselila. Totalno sam se navukla na pp. Prije sam za noć koristila jednokratne, ali sad smo već nekoliko mjeseci totalno platneni, ne znam što je meni bilo da sam ju prek noći imala ju jednokratnim.
... pa ćemo vidjeti kako će ići 

zvečka je napisao/la:Danas smo bile prvi dan u jaslicama, na prilagodbi. Tetama sam rekla za platnene i pokazala ih. Rekle su da je to u redu i da će ju presvlačiti u pp. Već su imale takav slučaj. Još sam malo zakomplicirala stvari s pranjem guze s vatom i vodom, ali i to je prošlo. Napomenula sam da je alergična na vlažne maramice (stvarno je) i nisu pravile niakvih problema.

mamuška je napisao/la:zvečka![]()
nadam se da će i nama to tako uspješno proći!!!
I, da, pelene se peru.

Bolje rečeno, mislim da neću biti autentična u nastupu branjenja korištenja pp. Jesam najavila da ih koristimo (krećemo vjerojatno od Nove godine), ali čini mi se da tete uopće nisu znale što sam im rekla. 
I kad idemo na jednodnevni put i imamo uza se koju pokakaknu pelenu, meni to smeta i nije mi ugodno.
- mislim stvarno pa to znači da će mi k tamo biti gladna i baš nemislim dopustiti da bude i pokakana 
mamuška je napisao/la:ako se smije znati- koliko komada?
Brojala sam koliko potroši do 16h, ispalo je 5 komada. Toliko ih spakiram. Tete i onako presvlače 4 puta, pa... Obično su u jaslicama djeca iznad godinu dana, od nekih 14 mjeseci, a oni više ne piške po 12 puta dnevno.

pf, zaboravljaš jednu jaaaaako veliku stvar. oni si svi mirni k'o bubice tetama u vrtiću kad ih presvlače. samo nama doma divljaju.
tako im je svejedno je l' AIO il' OS+zaštitne.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.