Sada je: 06 lip 2026, 02:45.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Sasvim lijepo se sluzi kasikom, ja nekad pomognem oko posljednjih zalogaja na tanjiru, ali samo kad je bas umorna! No ona je jako rana pocela traziti da sama drzi kasiku i sama se hrani! Hrane je, naravno bilo svuda, ali je zato sad jako precizna
Btw hrana joj je jos uvijek ili poluzgnjecena, ili totalna krajnost: finger food, i dobro joj ide.
Npr njoj cu dati ribu kuhanu na pari, a ne przenu, kakvu jedemo ja i MM 

, žače, jede komade.

- a nije to ni lose...

snjeza x je napisao/la:I MI sve jedemo vec godinu dana,na mali tanjuric,na malene komadice,ali problem je u tome tamo di K sjedi zid je cili izmacan od hrane,moze se tocno vidit sta je rucavala.
ja vise ne misksam hranu jer moze jest sve kruto,pa mi je to malo blesavo radit.mene zanima jedno,pa ako netko moze pomoc..
jeli vi dajete djeci jos nekakve kasice kao sto su hipp,nestle itd?mislim na one sta se prave sa vodom.

Krumpirić je napisao/la:o da, nauče se. Ko u ratu.![]()
Jeo je nezačinjeno, još je sisao, nikad nije jeo "sendvičaste" kombinacije-kruh+nešto, nikad nije jeo mljeveno meso, kravlje mlijeko...i eto, u jaslicama je jeo sve i vrlo skoro jeo sam.

pa me interesira da li se u vrtiću tete ravnaju samo po tom ili strogo paze i vode računa o tome što im roditelji kažu.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.