ajme koliko zaostataka imam na forumu za citat
dugo me nije bilo
evo us to krace recenzija nasih svih novih pelenica...
prvo moji favoriti:
minki-hugglepredobra nocna pelena iako se malo duze susi...
vani debeli frotir,unutarnji ulozak koji se moze izvadit isto od frotira i mikroflis do guze...nisam opcenito bas odusevljena tim mikroflisom,al pelena je za noc stvarvno mrak...jos se unutra da natovarit ulazaka kolko mislite da treba...i zagarantirano je dovoljna za 11-12 satno spavanje..
ellas house-bum hugger.
isto tako predobra nocna,al konopljina(do guze opet mikroflis,jako ljepo stoji i... ma obozavam tu pelenu
preslatka je i najcesce za njom posezem cini mi se
u tom kompletu novih je i jos jedna swaddlebee pocketica o kojoj sam vec pisala(al ova je periwinkle...meni divna plava boja ) i 2 nature baby pocketica sa tim kao valjnskim nepropusnim slojem...
silki-meni te nat.b osim sto cudno stoje na bokovima propustaju...trebale bi bit kao cover sa uloskom,al meni se svaki put kad ju upisa ovlazi s vanjske strane,predpostavljam da puste tamo gdje su spojevi sa od drukera,tako da osim sto su mi tartan i leopard printevi mrak mrakova,privlace paznju na sve strane kad izadjemo u njima-stvarno su stvorene za show off...al nazalost,samo za to...
dalje
thirstiesprekrasna pelenica isto...jako dobro upija i jako ljepo stoji....
materijal je pamucni velur...tako da je jako jako fin
i prilicno brzo se susi,ono...s obzirom da je ulozak neodvojiv-al svejedno se osisi prije minki i ellas h...
itti bittisavrsena aio pelena,izvana predivno plisano cudo (mi imamo sminkersku crnu...) jaaaako ljepo stoji,nije mi nijednom propustila,dakle dovoljno da izdrzi cca3-4 sata,ulazak je ...hm...od cega ono....opet mikroflis do guze i aha-organski pamuk i bambus...ma predivno...
i nju preporucujem kao i close parenticu,ako netko puca na aio
i last but not least-pelenice by dolisa
imamo dvije onakvog kroja kakve je uzela i (od te dvije jedna je ista ona s krugovima

)
jednu bb like.... o bella b je silki puno pisala pa mislim da nemoram ja opet- mislim da je identican kroj-koji mi se presvidja-al ne kuzim ono sa obrnutim drukerima,moram uputstva pogledat
i jednu hillbilly bunny-like-kroj ne izgleda tako na slikama,al mislim da je igotovo isti kao i swaddlebee.uzak medju nogicama i plitko rezan...a mozda samo tako izgleda na mom malom chubbyju
i imamo njezin pull on vuneni cover-jednom rjecju-prezadovoljna-opet
sve u svemu prezadovoljna sam njenim izvedbama pelene su sasivene stavrno isto kao tvornicke,bez ikakvih gresaka,ma cudo jedno.nema rijeci kojim bi opisala srecu kad mi je nakon hrpu spetljancije koju smo imale oko moje narudjbe konacno stigao paketic,a teta je strpljiva i stavarno se trudi oko toga sto radi,ma obozavam ju
a i za kittykins imam samo rijeci hvale-naime,na close parentici mi se otkida taj jedan druker na malom ulosku..mislim da sam o tome pisala tu...naime napisala sam to teti anj,koja je voditeljica,tj sefica tamo..i poslala mi je drugi ulozak,koji se na moje divno cudo nije dao zakopcati u tu koju imam jer su iz druge serije ocito..i ja joj opet pisala da ju upozorim da je razlicita serija(ma svako malo nesto s tom tetom tipkam i ispitujem,komentiram i tak...) onak sam bila pomirena s tim,reko ma nema veze,taman ide u itti bitti pa cu imat neke koristi,a ona kaze...ma nis:onda ne preostaje drugo nego da ti posaljemo ostatak pelenice pa da imas cijelu.mozete zamislit...sretna sam bila ko da mi je rodjendan
i jos nesto...
silki 
: hvala ti sto si me osvijestila da ce mi legsi dobro doc i po ljeti-stigli su mi i preprepresretna sam s njima,cak mi je i sveki uvidjela kolko je to zakon stvar...
stavim i slike za koji dan...
svasta sam nadrljala a sad ne stignem kontrolirat tekst,pa se ispricavam na vjerojatnim greskama...