Sada je: 28 srp 2026, 15:06.
Moderator/ica: medo14
Potica je napisao/la:U pernici je dovoljno 6 ali za likovni bi bilo dobro vise, P. ima 24 i jedan takav paket za doma i iz njega smo nadopunjavali izgubljene bojice.

palunkica je napisao/la:Otvorila sam si tekicu u nju pišem projekt "polazak u školu"

Da li sam ja dobro shvatila da treba imati dva komplet bojica??? Jedan u pernici, s manje bojica i jedan za likovni + još jedan za doma??? Flomasteri ne trebaju biti u pernici, ali trebaju u vrećici/kutiji za likovni???

jedino kaj je moje dijete picajzlasto pa on mora imati barem dvije nijanse boje jer inace ne dobiva prelaz (njegove rijeci 

u pocetku krecu sam s crtancicama, ali vec u listopadu idu pisanke A jer pocinju slova

a jel se u Metro-u može kupovati samo s onom njihovom karticom ?

.

Ovaj duopak iz Zare mi se čini dobra fora. 

Barbi je napisao/la:a jel se u Metro-u može kupovati samo s onom njihovom karticom ?
Lastavice, ako hoćeš možemo skupa, ja imam karticu a namjeravala sam drugi tjedan ići po sitan pribor tamo.
, ali slijedeći tjedan ću vjerojatno opet biti na moru
, tako da me nemoj čekati
Barbi je napisao/la:Nanoibeba, jesi ih vidjela u Profilu nedavno? Jer ja sam tražila prije jedno dva tjedna i nije bilo.![]()
Bubi i dunja, thx. za info za bijele majice.Ovaj duopak iz Zare mi se čini dobra fora.

Kad vas čitam vidim da sam ja ovaj projekt skroz neozbiljno shvatila i osim što smo kupili torbu i dobili za rođendan od nekog set za likovni (onaj Geko) nisam se bavila ničim oko škole.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.