Sada je: 01 svi 2026, 20:11.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

thanks!

Maslačak je napisao/la:3 tjedna- skok u razvoju!
A mama se treba pokušati opustiti, iako ponekad nije lako, i uživati koliko god može. Jer će i prebrzo doći period kad će bebi sve drugo biti zanimljivije osim cike...

Diami je napisao/la:A zašto misliš da nemaš ni kapi?
Diami je napisao/la:Koliko često joj mijenjaš pelenu? je li svaka popišana?
-tako da, možda je samo takva faza, prije skoka.
Ovo:Diami je napisao/la:
A zašto misliš da nemaš ni kapi?
Danas sam isla prvi put pokusati izdojiti, cisto da vidim ima li sta, pumpala u prazno i niti kap, onda sam isla s rukom stiskati, nista, preplasila sam se, fakat, kako sad odjednom? Onda sam si vrtila film da li se je nesto posebno dogodilo danas da me je uzrujalo, ali nista...
Moš se ti ufurat u film, mislit na bebu, svašta, ali neće i neće...
), opustila se i nakon toga, znaš već, imam četiri godine staža s njim 
jednostavno odi pod topli tuš i isperi misli, ne može mlijeko samo tako presušiti 
ja sam u jednom razdoblju priređivala adaptirano i nudila mu nakon dojenja (na onu najsitniju mikrorupicu aventovu), SAMO da ja budem KAO mirna da nemam taj pressing da je gladan. A on jedostavno nije htio, plastiku nije prihvaćao kao što ja na plastiku nisam mogla izdojiti, ponekad ni kapi ...

vedi je napisao/la:Diami je napisao/la:A zašto misliš da nemaš ni kapi?
Danas sam isla prvi put pokusati izdojiti, cisto da vidim ima li sta, pumpala u prazno i niti kap, onda sam isla s rukom stiskati, nista, preplasila sam se, fakat, kako sad odjednom? Onda sam si vrtila film da li se je nesto posebno dogodilo danas da me je uzrujalo, ali nista...
vedi je napisao/la:Diami je napisao/la:Koliko često joj mijenjaš pelenu? je li svaka popišana?
Svaka dva-tri sata i uvijek je popiskana, ujutro obilno, navecer malo.
Jucer je kakala 2 puta, jako rijetko, gotovo tekuce, danas kakala jos nije.
Nista, idemo dalje...

Diami je napisao/la:i to treba "skužiti" kako prihvatiti bradavicu odn. areolu da mlijeko izađe
?
) - tak da nisam ja to "magistrirala" baš...
Mislim reći - ja se ne znam ručno izdojiti, a nisam nikad ni pokušala baš naučiti jer na početku nije išlo i izgubila sam strpljenje. Samo znam ovak na par puta - taman da napunim žlicu, dvije za u kašicu ako baš zatreba za razrjeđivanje...
Ili se možeš i zaletiti k njima u rodino gnijezdo. Uglavnom, pristupačne su cure, sigurno će imati koja vremena da ti baš pokaže ako želiš to naučiti.

Manje je trazila siku.
Ma super vam ide, držim fige da se dobar prirast težine nastavi a tebi da padne kamen sa srca.
i dobro je da je šetnja donekle zabavlja.
bolje podnosi to sve kad nismo doma

) pa onda mislim da je OK.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.