I sada dok trenira nogač ( novi je tek 2mj.) drugi mu se posmjehuju jer nema kondicije i iskustva, a on to uopće ne želi vidjeti i ne reagira i ne prepucava se, on samo želi igrati nogač pod svaku cijenu, i mislim da će se takvim stavom i izboriti.
Fran niti ne zeli upravo zato ni probati igrati jer je svjestan da mu ne ide a ne zeli da mu se itko ruga. Dakle ide linijom manjeg otpora. Odabrao je varijantu: radje ne igram nogomet pa makar bio jedini u razredu nego da ga igram pa da me zezaju jer mi ne ide. A uz to nogomet ga i ne zanima. Da ga zanima, mozda bi i probao igrati, ovako...nema sanse.
Imam i ja jednog antinogometasa. I nije nam lako nositi se s tim
Koji od dvojice? Naime, vec smo odavno ustanovile da su Fran i tvoj stariji podosta slicni, pa pretpostavljam da je stariji u pitanju! I kak vi postupate po tom pitanju?

Koji je on sada razred? I moj Fran je najvisi u razredu ali mi je nocna mora da se njemu pocnu desavati stvari o kojima pises!
...ali mi je sve bilo jasno::

, iza toga stoji vjerojatno i to što budući da je puniji teže trći i inače mu je problem s tim igrama u kojima se treba biti fizički aktivan, on je više sjedački tip. I onda se to i u školi , ali i poslije škole svede na to da se poigra malo s njima a onda se vozi sam na biciklu, kaže da mu je dosadno i naravno bude tužan. Znam da sva djeca ne mogu voljeti iste igre, ali imate li kakav savjet kako ga ipak približiti ostalima, u tim igrama, jer bojim se da će na kraju "izvisiti" iz društva, jer je često tako da nakon što se par puta ne igrati nogometa, lovice, da ga više niti ne zovu. Kako se vi nossite s takvim stvarima. Moram napomenuti da inače kad se igraju neke igrice društvene, s nekim figuricama, sad su aktualni googosi, sve funkcionira, dečki mu dolaze i doma na igru , ali vani to u aktivnijim igrama gotovo uopće ne funkcionira. On npr voli igrati košarku, ali njegovi dečki nisu za to gotovo uopće zainteresirani. Teško mi j gledati ga tako samog , naravno mogu i to i radim igram se ja s njim , ali kako ga približiti grupi?