Sada je: 13 srp 2026, 12:33.
Moderator/ica: Diami

valjda će za mjesec dana konačno sve biti na svojem mjestu,pa se malo unormalim,jer sam inače veseljak 

Osim tjelesnih simptoma, tijekom trudnoće se javlja emotivna nestabilnost u smislu promjena raspoloženja, razdražljivosti, iracionalnosti, plačljivosti, zlih slutnji, straha, radosti, oduševljanja, i to bilo što od ovoga ili sve to zajedno.

KISI KISI

... znam

. Gledala sam neki film (po 2x) ž produkcije na lokalnoj tv i kad je završio zagrlila sam mm i natopila mu piđamu, ali doslovno. Ni meni nije bilo jasno što mi bi, a njemu još manje. Suza za suzom. 
..sunchicaa.. je napisao/la:Hehehe,Mrđi,ja sam luda žena,ne smiješ mi pokazat grbavi prst,odmah sam duboko povrijeđena i isplačem dušu van,nitko me ne voli i tako sam tuuuužna..

, sve me mnogo dublje pogađa ali i prođe nekako...sve je to u opisu posla, prezivjet cemo. 
iako isto ne mogu slušati nikakve loše vijesti o djeci jer se odmah rasplačem.
)
ljenje, dobiti podršku ali i podjeliti sa drugim trudnicama što mi se dešava. Ponekad mi se čini da samo ja prolazim kroz takav period, a da su sve druge ok. Drago mi je da sam cula i ostatak .. Hvala vam drage buduće mame kojima emocije lepršaju i divljaju posvuda.... 

Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.