Sada je: 01 svi 2026, 15:54.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

) sam naucila da su Hipp za nase trziste i onaj uvozni sasvim razlicite stvari.
U korist ovog Njemackog, naravno. No, navodno ga je bilo za kupiti u Mulleru (taj uvozni), iako nisam sigurna u tu info, provjeri.

17.01.2009.
IvaV je napisao/la:No, navodno ga je bilo za kupiti u Mulleru (taj uvozni), iako nisam sigurna u tu info, provjeri.
17.01.2009.
E sad, na ovom HIPP 2 mlijeku pise da se mora pripremati tako da se u SASVIM SUHU BOCICU (sto mi je nemoguce jer mi bocica nikad iznutra nije sasvim suha) stavi prvo prah pa 2/3 potrebne vode pa onda jos 1/3 vode, sta mi se cini bespotrebno kompliciranje pa mi nije jasno zasto se bas tako mora pripremati? Jel se inace mozda rade grudice

zasitni i masno

franika je napisao/la:bitno mi je samo da mu svu hranu pripremam od AD istog proizvodjaca

17.01.2009.

od hipp 2 smo odustali baš zbog grudica.
franika je napisao/la:
bitno mi je samo da mu svu hranu pripremam od AD istog proizvodjaca
zasto?
Tvoje dijete dobro podnosi AD razkicitih proizvodjaca?

17.01.2009.
nikad nije voljela te kasice, pa ni kasnije baka nije imala uspjeha sa raznim linima
17.01.2009.

A jel netko isprobao ona HIPPOVA AD posebno za jutarnji obrok (neki okus banane) i ona za vecernji (kao zasitnije - sa zitaricama i pije se na dudu za gustu tekucinu)?

swenova mama je napisao/la:ma ovo je mlijeko good night, konzistencija mu je tekucina, samo je gusca. nema nikakvih pahuljica, nije to kasica.

marie claire je napisao/la:Rogue, ti si nešto spomenula da si kupovala njem Nan u Mullera, ja ga nisam vidjela, u biti vidjela sam Nestleovo mlijeko, al ne piše da je NAN??!
17.01.2009.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.