ali sam vidjela da je skorpionka napisala da ima negdje na stranicama Grada Zagreba, a ne mogu naći 
Sada je: 30 srp 2026, 07:00.
Moderator/ica: medo14
ali sam vidjela da je skorpionka napisala da ima negdje na stranicama Grada Zagreba, a ne mogu naći 
palunkica je napisao/la:Da, i meni se sad čini da je bolje lakšu školu s više odlikaša, plus još muzička ili nešto slično i upišeš se skoro u školu u koju želiš![]()

lastavica je napisao/la:to sam skužilaali sam vidjela da je skorpionka napisala da ima negdje na stranicama Grada Zagreba, a ne mogu naći

Luantaro je napisao/la:evo tu ima za Zg
http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/blnapoli/doc/izvjestaji/guo0400r2.html

eli je napisao/la:potvrde su bile i u naše vrijeme, ali se nisu dijelile kapom i šakom.
znam da ju je imala jedna cura iz mojeg razreda zbog problema sa kukovima, ali ona je bila odlikašica i kasnije je bez problema završila pravo.
A da li misliš da se sada ne bi dijelile kapom i šakom???
nasumično sam otvorila 20tak škola i u samo dvije bilo je malo manje od 50% odlikaša među osmašima.
a kod nas 19%.

palunkica je napisao/la:Ono što sam htjela reći je da mi se čini da bi se sada potvrde dijelile šakom i kapom. Nekada se nisu dijelile, to i sama znam, odnosno dijelile su se onima koji su imali indikaciju, i u sporadičnim slučajevima ovima drugima

Iako postoji prilagođena škola za učenike kao što je on, gdje bi sve bilo jednostavnije, i njemu i mami i nastavnicima, ona to nije željela ni čuti. Ima zakonsko pravo na upis u običnu školu.
) Ne vidi se da sam ljuta na njih 

I imati zapažene rezultate na natjecanjima, biti aktivan sportaš i govoriti tri jezika
U MIOC-u ni 60 bodova ne garantira upis a to su sve petice
. Dakle sportasi samo nekih sportova koji su se natjecali za skolu ili imaju HOO kategorizaciju. Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 41 gostiju.