Sada je: 01 kol 2026, 01:24.
Moderator/ica: medo14

pictionary imaju sestricne pa igramo u vecem drustvu, uvijek nas trbuh boli od smijeha, nama je mrak zabavna 
DRUŠTVENA IGRA TABU
U ovoj igri trebate navesti svoj tim da pogodi traženu riječ, pri čemu ne smijete koristiti zabranjene pojmove. Zvuči jednostavno, no baš i nije tako… Kako navesti vaš tim da kaže KOPATI kada ne smijete reći ZEMLJA, RUDAR, MOTIKA, SELJAK I NOS? Ili možete li opisati SURFANJE bez da kažete VODA, VALOVI, PLAŽA, DASKA, SURF ODIJELO? Igra za 4 igrača Dob: 12+
Šifra: 90348747
Naša cijena: 249,99 kn

Mala Bornica je napisao/la:halma se igra slicno kao dama. znaci cunjici se krecu po ploci polje po polje, a ako postoji mogucnost preskacu se drugi cunjici (onaj tko ne zna igrati damu nece me skuziti.... uh...). cilje igre je doci u trokutic nasuperot trokuta iz kojeg se krece.

ali naravno nema jedenja kao u dami

LiKmama je napisao/la:Sad smo kupili prvu Lego igru, tj. pardon, Djed Mraz je donio, al je jos nismo otvorili (Minotaurus). Jeste ih poceli isprobavati?

LiKmama je napisao/la:Hocu. Meni se sve cine odlicne, ima onaj labirint koji super izgleda, samo sto smo mi premali. Vi bi ih vjerojatno vecinu mogli bez problema igrati. Mi smo ovu odabrali jer mi se cinila najjednostavnijom.
, ali baš mi je drago da si nam otkrila nešto novo
.

Solea mi četso igramo tabu ali igra (kupovna) nam uopće nije potrebna. Mi to igramo iz "glave" i samo ne smijemo reći nijednu izvedenicu riječi koja je zadana. Super je

Solea je napisao/la: Solea mi četso igramo tabu ali igra (kupovna) nam uopće nije potrebna. Mi to igramo iz "glave" i samo ne smijemo reći nijednu izvedenicu riječi koja je zadana. Super je
tnx
Mala Bornica je napisao/la:jedna od razlicitih izvedbi master minda:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mastermind_(board_game)

mirna_sara je napisao/la:Mala Bornica je napisao/la:jedna od razlicitih izvedbi master minda:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mastermind_(board_game)
da, da to je to...mi imamo iz TL...iskreno ja tu igru znam još iz svog djetinjstva, a ovih dana sam skužila da jako malo ljudi zna za nju
Nema klinca od onih s kojima se mi druzimo koji to nije igrao.Adorabla je napisao/la: ne igraju ili ne vole potapljanje brodova i vjesalaCim ja predlozim da to igramo odmah da je to dosadno

a kad je veće društvo znamo zaigrati staru igru Država, grad, selo....

Adorabla je napisao/la:auuuu koliko vi toga stavite. Zivotinju cemo svakako ubaciti

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.