Sada je: 30 srp 2026, 00:59.
Moderator/ica: medo14

zmajic je napisao/la:Zanima me ima li netko iskustva sa školom na engleskom jeziku koja djeluje kao dio OŠ Matija Gubec? Naime moj klinac na jesen kreće u 1 razred te smo saznali za ovu školu gdje je nastava kompletno na engleskom, osim hrvatskog naravno, pa pliz ako ima netko iskustva ili zna nekog čiji su klinci bili u toj školi...
hvala

Nanoibeba je napisao/la:Stara škola Braće Ribar, uz Savsku

melita je napisao/la:O toj školi iz prve ruke znam sljedeće - jako je lagana, maksimalno se ide na ruku djeci stranaca kojima se i prilagođava gradivo. Oni, dakle, ne moraju znati sve što uče mali Hrvati u razredu pored. Znanje se provjerava tako da djeca pišu test, onda ga učiteljica ispravi i tako ispravljenog daje djeci da doma poprave što nije bilo u redu. Nakon toga tek dijeli ocjene.
Općenito sam o Matiji Gubec školi čula dosta loše kritike (dosta se zanimam za tu školu jer tamo stanujemo), navodno ravnateljica pritišće učiteljice da dijele dobre ocjene jer želi da njezina škola bude s najvećim prosjekom u Hrvatskoj. Koliko se sjećam, na kraju prošle školske godine je i bila, odmah iza škole na Pantovčaku ili Tuškancu. Meni su svi do čijeg mišljenja držim savjetovali da dijete upišem u Horvate, a ne u ovu školu, međutim mm je protiv jer Horvati izgledaju kao ruševina iz 2. svjetskog rata.

Već se dugo priča o tome da će preko puta Vivaldija sagraditi nove Horvate, a ova će se stara rušiti, međutim, to nikako da se desi.

Nanoibeba je napisao/la:Sada ja ne znam koja je škola Tina Ujevića-. Na Knežiji su dvije osnovne škole. Jedna je matija Gubec, koja sa tako i prije zvala. Druga je Horvati, koja se zvala Horvati, pa Braće Ribar pa sada opet Horvati.

Meni su svi do čijeg mišljenja držim savjetovali da dijete upišem u Horvate, a ne u ovu školu, međutim mm je protiv jer Horvati izgledaju kao ruševina iz 2. svjetskog rata.

skorpionka je napisao/la:Meni su svi do čijeg mišljenja držim savjetovali da dijete upišem u Horvate, a ne u ovu školu, međutim mm je protiv jer Horvati izgledaju kao ruševina iz 2. svjetskog rata.
Horvate svi hvale, da je mala škoal s jako intimnom atmosferom, gdje se poimenice svi znaju, sve je nekako pod kontrolom, baš sam jako dobro čula o toj školi.
Horvate svi hvale, da je mala škoal s jako intimnom atmosferom, gdje se poimenice svi znaju, sve je nekako pod kontrolom, baš sam jako dobro čula o toj školi.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju.