Sada je: 06 lip 2026, 01:21.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

)
mama courage je napisao/la:alisa, ti si roditelj i ti moraš preuzeti odgovornost za njihovo uspavljivanje. neće oni nikad sami od sebe leći na vrijeme. ne vjerujem tu u kompetentnost djeteta (koliko god me netko uvjeravao u suprotno). da, to znači da prekidamo sve i krećemo se spremati, a ne vučemo se ko crijeva po kući i čekamo da netko preuzme inicijativu.

mada, cini mi se, lako biti dosljedan kad imas jedno dijete, pa to dijete ima 5, 7 ili 10 godina, sve zna samo, a ako imas manje dijete i jos ako imas vise djece, to je vec teze izorganizirati, ali i to se moze

Nejedač je prve klase pa se oko toga obično rade svakojake predstave, malo jede u svom stolcu, pa onda više ne može sjediti nego ja hodam s njim sa žlicom i pokušavam utrpati još koji zalogaj.

mada, cini mi se, lako biti dosljedan kad imas jedno dijete, pa to dijete ima 5, 7 ili 10 godina, sve zna samo, a ako imas manje dijete i jos ako imas vise djece, to je vec teze izorganizirati, ali i to se moze

Naravno da ponekad ima odstupanja, ali zaista ne cesto. 

. Jesi vidjela moj post na pocetku?
.

nela22 je napisao/la:a ja sam rekla da je teze izorganizirati da troje djece uspavas, nego jedno,
jer logicno da je lakse npr.tebi uspavati tvoje jedno dijete, nego meni troje djece
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.