Diami, super si draga, tvoje su rijeci kao melem
U teoriji je meni sve jasno. Vecinom kuham makrobiotiku, godinama vec... Ali prekjucer sam molila Boga da pojede malo sladoleda za rucak
Kuham i bacam. Gristi i gutati ne zna. Gricka (grozdje, narancu, kiseli krastavac, jedan spaget, kruh) i onda sve ispljune. Na najmanju mrvicu povraca. I dalje sve miksamo. Kad joj dam vece komade hrane (kuhana mrkva, krumpir, batat.....) sve razmrvi rukama i pobaca sa stola. Isto napravi sa zlicom, iako lijepo drzi i zlicu i vilicu i hrani sve oko sebe. Piti isto ne zna iz case i niti ne trazi piti. Imamo didaktcku casu sa sokom uvijek tu negdje, ponekad se igra s njom. Pokusavala sam svasta raditi od hrane, razne likove itd. jos dok je bila beba sam zamrzavala svoje mlijeko i nudila joj kao sladoled na stapicu (ponekad pomijesan sa vocem, u fazi pocetka dohrane).
U MM-ovoj obitelji ima dosta odbijaca hrane, a ja sam isto pocela odbijati hranu od 3. godine. Do tad sam jela sve na bocu u koju su mi dorbili cokolino, kekse, juhu, meso itd. Imala sam i imam kronicne probleme s probavom, naravno!
Danas bila kod pedice opet i poslala nas na kompletnu obradu jer sve ovo vec predugo traje i izgubila je na tezini
Od straha sam se smanjila na velicinu amebe.
Oksi, drzim palceve da vam krene sto prije!!!